Peugeot 107 2010 Swiss edition- Black mamba youth

Cutac

Prèkaroš
Kakav sud, pa niste ubili nekoga.

Vjerujem da su srali da se riješe papirologije jer postoje osiguranja koja utvrđuju tko je kriv ako nema smrtnih posljedica ili znatnijih invaliditeta.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Znam da su jeli govna bagerom. Nisam želeo da de mešam više jer sam video da ce eskalirati, jer se ne slažemo nikako oko toga što su oni objašnjavali.
Evo fotografije gde se desilo( plava strelica je on). Zena se spremala da krene u rikverc da parkira. Lik je izleteo iz ove ulice, usao u suprotni smer da prodje i spojili se u jednom momentu. Pandur kaze da ne mora da ide svojom trakom :D1000092969.jpg

Posljednje uređivanje:

szahtila

Well-known member
Pa imali smo opciju da idemo na sud, kažu da znaju da ce sudija presuditi u korist drugog vozila. Drugo vozilo je inače u vlasništvu gradske firme. Možda bi drugačije presudili da je bio civil u pitanju. To sto su policajci ispričali, meni je bilo smešno. Rekli su mi da ne treba da dižemo tenziju, pa sam se povukao. Nisam se složio sa tim, priznala je žena krivicu i to je to.
U Hr, koliko ja znam, policija pravi skicu događaja, uzima izjave vozača i to je to ako nema ozlijeđenih.Ako se gospođa spremala za vožnju u rikverc, a nije se kretala, nikako ne može biti kriva.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Bila je opcija da prave zapisnik i sve ostalo, pa posle to ide na sud, ili da se popuni evropski izvestaj samo neko mora priznati krivicu. Panduri rekli da iz njihovog iskustva, sudija ce presuditi da je ona vise kriva. Ubeđuju nas kako on ima pravo da pretice dok se neko parkira, jer ko je ona da blokira put. Kao ne sme da vrši manevar, ja sam mu rekao da i frontalno parkiranje zahteva dodatni manevar nekad. Na sta je on povukao to sto je rekao i otišao u auto, taj pandur vise nije izlazio. Teško jedenje govana, platicemo popravku i idemo dalje

Cutac

Prèkaroš
Ubeđuju nas kako on ima pravo da pretice dok se neko parkira,
Ali se nema pravo zabiti u nekoga.
Isto kao da zgazi čovjeka ako hoda po cesti. Jedno je kad ti netko izleti, a drugo je vidjeti zaustavljen auto i zabiti se u njega.

S druge strane, po meni, parkirati u rikverc praktički u raskrižju je riskantno. Ako se radi o raskrižju sa slike dolje, ja bih osobno rekao da se radi o brzini kretanja tog drugog auta kao faktoru za nesreću. Ako je išao sporo, tvoja je žena kriva, a ako je jurio, on je kriv.

1751997623709.png

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Uslikacu danas bas samo lokaciju telefonom. Ona je isla na parking, ne nasred raskrsnice isla u rikverc :D. On se pojavio iz sporedne ulice i samo uleteo u suprotni smer ispred nje.

Na vrh