Scorpyo
Active member
- 1.6 HDi motor bez adblue sustava
- Ručni mjenjač, 5 brzina
- 56.000 km
- Metalik srebrna boja
Dodatna oprema (koja je došla sa autom)
- ABS+REF+AFU+ESP+ASR
- Regulator (tempomat) / limitator brzine
- Pomoć pri kretanju na uzbrdici
- Automatski, dvozonski klima uređaj
- Zračni jastuci za vozača i suvozača
- Bočni zračni jastuci i zračne zavjese
- Dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo
- Električno preklopivi i grijani vanjski retrovizori sa automatskim sklapanjem prilikom zaključavanja vozila
- Lumbalno podešavanje prednjih sjedala
- Sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini
- Prednji i stražnji električni podizači stakala sa sekvencijalnim dizanjem i spuštanjem te zaštitom od priklještenja
- Isofix sustav na stražnjim bočnim sjedalima
- Naplatci od lake legure Boston
Dodatna oprema (naknadno ugrađena)
- Defend Lock zaštita protiv krađe
- Deflektori zraka na prednjim vratima
- Radio uređaj je zamijenjen sa 10" Android uređajem koji podržava Apple CarPlay i Android Auto te sve komande na volanu. Također je ugrađena kamera za vožnju u nazad kao i kamera koja snima sve što se događa ispred auta dok je upaljen. Originalni radio (koji je ispravan) također dolazi uz auto.
Auto je redovno održavan te uz njega dolaze svi računi od redovnih servisa (Svake godine je napravljena minimalno zamjena ulja i svih filtera) te od ostalih stvari koje su rađene na autu
- Zamjena klinastog i kanalnog remena te vodene pumpe 2024. god.
- Zamjena cilindra kvačila 2024. god.
- Zamjena prednjih diskova i obloga 2025. god.

Cijena kreće sa 8000€ koje ja tražim. Dajte ponudu pa ćemo vidjeti da li ćemo se uspjeti dogovoriti oko vrijednosti između mojeg traženja i vaše ponude.*
Auto dolazi sa originalnim Citroen Boston felgama koje sam dobio kada sam kupio auto i Continental Premium Contact 7 gumama koje su kupljene proljetos. Ukoliko dogovorena cijena bude dovoljno blizu moje tražene uz auto ide i set 4 zimske gume Bridgestone Blizzak lm005 na momo Ten-S felgama sa pripadajučim prstenovima i vijcima. Gume su na autu drugu sezonu i prešle su cca 2-3 000 km.
- Ručni mjenjač, 5 brzina
- 56.000 km
- Metalik srebrna boja
Dodatna oprema (koja je došla sa autom)
- ABS+REF+AFU+ESP+ASR
- Regulator (tempomat) / limitator brzine
- Pomoć pri kretanju na uzbrdici
- Automatski, dvozonski klima uređaj
- Zračni jastuci za vozača i suvozača
- Bočni zračni jastuci i zračne zavjese
- Dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo
- Električno preklopivi i grijani vanjski retrovizori sa automatskim sklapanjem prilikom zaključavanja vozila
- Lumbalno podešavanje prednjih sjedala
- Sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini
- Prednji i stražnji električni podizači stakala sa sekvencijalnim dizanjem i spuštanjem te zaštitom od priklještenja
- Isofix sustav na stražnjim bočnim sjedalima
- Naplatci od lake legure Boston
Dodatna oprema (naknadno ugrađena)
- Defend Lock zaštita protiv krađe
- Deflektori zraka na prednjim vratima
- Radio uređaj je zamijenjen sa 10" Android uređajem koji podržava Apple CarPlay i Android Auto te sve komande na volanu. Također je ugrađena kamera za vožnju u nazad kao i kamera koja snima sve što se događa ispred auta dok je upaljen. Originalni radio (koji je ispravan) također dolazi uz auto.
Auto je redovno održavan te uz njega dolaze svi računi od redovnih servisa (Svake godine je napravljena minimalno zamjena ulja i svih filtera) te od ostalih stvari koje su rađene na autu
- Zamjena klinastog i kanalnog remena te vodene pumpe 2024. god.
- Zamjena cilindra kvačila 2024. god.
- Zamjena prednjih diskova i obloga 2025. god.
Cijena kreće sa 8000€ koje ja tražim. Dajte ponudu pa ćemo vidjeti da li ćemo se uspjeti dogovoriti oko vrijednosti između mojeg traženja i vaše ponude.*
Auto dolazi sa originalnim Citroen Boston felgama koje sam dobio kada sam kupio auto i Continental Premium Contact 7 gumama koje su kupljene proljetos. Ukoliko dogovorena cijena bude dovoljno blizu moje tražene uz auto ide i set 4 zimske gume Bridgestone Blizzak lm005 na momo Ten-S felgama sa pripadajučim prstenovima i vijcima. Gume su na autu drugu sezonu i prešle su cca 2-3 000 km.