• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Citroen C4 1.6 HDi Medveščak+ oprema, 2014. godina, prvi vlasnik. Registriran do 06. mjeseca 2026

Scorpyo

Active member
- 1.6 HDi motor bez adblue sustava
- Ručni mjenjač, 5 brzina
- 56.000 km
- Metalik srebrna boja

Dodatna oprema (koja je došla sa autom)
- ABS+REF+AFU+ESP+ASR
- Regulator (tempomat) / limitator brzine
- Pomoć pri kretanju na uzbrdici
- Automatski, dvozonski klima uređaj
- Zračni jastuci za vozača i suvozača
- Bočni zračni jastuci i zračne zavjese
- Dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo
- Električno preklopivi i grijani vanjski retrovizori sa automatskim sklapanjem prilikom zaključavanja vozila
- Lumbalno podešavanje prednjih sjedala
- Sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini
- Prednji i stražnji električni podizači stakala sa sekvencijalnim dizanjem i spuštanjem te zaštitom od priklještenja
- Isofix sustav na stražnjim bočnim sjedalima
- Naplatci od lake legure Boston

Dodatna oprema (naknadno ugrađena)
- Defend Lock zaštita protiv krađe
- Deflektori zraka na prednjim vratima
- Radio uređaj je zamijenjen sa 10" Android uređajem koji podržava Apple CarPlay i Android Auto te sve komande na volanu. Također je ugrađena kamera za vožnju u nazad kao i kamera koja snima sve što se događa ispred auta dok je upaljen. Originalni radio (koji je ispravan) također dolazi uz auto.

Auto je redovno održavan te uz njega dolaze svi računi od redovnih servisa (Svake godine je napravljena minimalno zamjena ulja i svih filtera) te od ostalih stvari koje su rađene na autu
- Zamjena klinastog i kanalnog remena te vodene pumpe 2024. god.
- Zamjena cilindra kvačila 2024. god.
- Zamjena prednjih diskova i obloga 2025. god.

1.JPEG

2.JPEG

3.JPEG

4.JPEG

5.JPEG

6.JPEG

7.JPEG

8.JPEG

9.JPEG

10.JPEG

11.JPEG

12.JPEG

Cijena kreće sa 8000€ koje ja tražim. Dajte ponudu pa ćemo vidjeti da li ćemo se uspjeti dogovoriti oko vrijednosti između mojeg traženja i vaše ponude.*

Auto dolazi sa originalnim Citroen Boston felgama koje sam dobio kada sam kupio auto i Continental Premium Contact 7 gumama koje su kupljene proljetos. Ukoliko dogovorena cijena bude dovoljno blizu moje tražene uz auto ide i set 4 zimske gume Bridgestone Blizzak lm005 na momo Ten-S felgama sa pripadajučim prstenovima i vijcima. Gume su na autu drugu sezonu i prešle su cca 2-3 000 km.

liberty

Well-known member
Želim ti sve najbolje u 2026. Godini, prije svega.
Koliko je auto u originalnoj boji tj. Što je na njemu lakirano?
Koliko sam shvatio ti si drugi vlasnik, koliko dugo si vlasnik?
Znači "veliki servis" je napravljen u 2024.?
Da li su stakla tako zatamnjena dolazila iz tvornice?
,da li je dimenzija zimskih guma sukladno upisanoj u prometnoj dozvoli - pitsm jer po dozajnu felgi ne mogu provijeniti njihovu veličinu a tu kod mene zezaju na tehničkom

Koji ti je br telefona?

Hvala ti na odgovorima
Da li je po opozivu mijenjan vozački airbag?
I to kod mene na tehničkom znaju provjeravati

Posljednje uređivanje:

Scorpyo

Active member
Auto je cijeli u originalnoj boji osim zadnjih desnih vrata koja sam bio ogulio dok sam izlazio iz garaže. Nije bilo nikakve deformacije lima, samo nekoliko jako ružnih crta koje su popravljene u ovlaštenom servisu (nekaj sam i iskoristio za sve one godine kaj sam plaćao kasko).

Krivo si shvatio, ja sam prvi vlasnik.

Da, "veliki servis" je napravljen 2024. Ne radi kilometraže nego zato kaj je auto napunio 10 godina. Stavljen je Dayco set remenja i vodene pumpe.

Stakla su takva došla sa autom.

I ljetne i zimske gume su 205/50/R16. Da, to je dimenzija koja je upisana u prometnoj.

Airbag je zamijenjen po opozivu.

Telefon šaljem u poruci.

liberty

Well-known member
Hvalana odgovorima....primječujem to za vrata pa pitam čisto da znam o ćemu se radi.
Hvala na broju sutra ću nazvati jer sam danas gledao jedan sličan auto pa se odužilo

Na vrh