• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: C5 Break 2.2 hdi biturbo Exclusive

konaroast

Citroenist
Prodajem C5 Break Exclusive 2.2 biturbo iz 2007. godine. Auto je rijetka kombinacija motora, boje i opreme. Motor je 2.2 biturbo i ugrađivao se samo u zadnjih cca 1,5 godine linije C5 redizajn. Auto je proizveden 4/2007 i rađen je po narudžbi. Kupio sam ga 2014. godine sa 154.000km.
Od opreme ima sve što se moglo dobiti za C5 uključujći zakretne xenon farove, navigaciju sa 30GB hard-diskom, senzor za prelazak preko crte AFIL, akustična bočna stakla. Jedino što nema je šiber i webasto.
Auto je redovito održavan, bez obzira na troškove. Od većih stvari bih istaknuo kompletnu obnovu automatskog mjenjača (ne samo hidroblox, već kompletno otvaranje i zamjena dotrajalih dijelova), 2x mijenjan zupčasti, nedavno zamijenjen EGR, itd.
Kompletna servisna povijest je dostupna na Diesel consumption: 9,80 l/100km - Citroen, C5, Break HDI 2.2 170.

Cijena je 34000kn
 

Prilozi

Ax boy

Active member
Da, ponekada i CS-u. Dobra ekipa.
G. Dubravko, G. Damir, G. Dario😊
Ja tamo održavam godinama i tata moj isto. Od 87' ih zna. 😮😂😂😂
G. Dubravko, G. Damir, G. Dario😊
Ja tamo održavam godinama i tata moj isto. Od 87' ih zna. 😮😂😂😂
Evo mog malog. Ako ga uočiš kolega, samo potrubii. Malo nas je forumaša iz Zg 😂😂
 

Prilozi

Posljednje uređivanje:
Na vrh