• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Autoalarm META SYSTEM (prodano)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Ciki vts

New member
Ovakav sa slike:
Ovo je najbolji kompaktni autoalarm tvrtke Meta System koja je među vodećim proizvođačima tvorničkih i aftermarket sigurnosnih sustava za vozila.

Vaše vozilo štiti od neovlaštenog ulaza kroz vrata, otvaranje stražnjeg i prednjeg poklopca ili razbijanja i ulaza kroz prozor.

Sustav reagira na način da se blokira rad motora i uključi sirenu koja ima i vlastito napajanje u slučaju da provalnik prekine dovod struje iz akumulatora.

Značajke
kompaktni auto alarm
dva daljinska upravljača sa dvije tipke
Rolling code
ultra zvučna zaštita (mogućnost isključenja)
blokada motora
izlaz za sirenu
automatsko uključenje blokade motora ili alarma
override code zvučna i svjetlosna signalizacija
led dioda s memorijom
univerzalno centralno zaključavanje(6 žica)
automatski konfor
funkcija sigurnosnog zaključavanja
funkcija panic
rearming
signalizacija ispražnjenog akumulatora i otvorenih vrata
sirena sa vlastitim napajanjem

http://www.ronis.hr/meta/152/autoalarm-meta-system-m8700-u-s-top/M8700USTop/

Cijena 500kn, 3 god garancije.
Bio u autu oko god. dana.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh