• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Ambi osvjetljenje za C5 X7

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Milosh

Well-known member
Donator foruma
Prodajem oem ambijentalno osvjetljenje za C5 X7.

Prodajem dva zasebna seta osvjetljenja:

1. osvjetljenje unutrašnjih kvaka od vrata - sastoji se od 4 svjetla sa led diodama. Montira se sa unutrašnje strane plastične oplate, iznad same kvake. Daje blagu narandžastu svjetlost u šupljini kvake.

Mislim da na svim oblogama vrata (bez obzira na nivo opreme) postoje kopče u koje se ubace ova svjetla, pored toga treba samo skinuti komadić plastike oplate veličine 3x2 mm kroz koji prolazi istureni dio svjetla i samo svjetlo kad radi. To se ništa naknadno neće vidjeti da je nešto rađeno. Spajanje je jednostavno na pozadinsko osvjetljenje kontrola prozora i retrovizora. Možete sami spojiti ili može bilo koji autoelektričar.

Slike:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/39659209190/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/41467769781/in/dateposted/

Cijena: 40 KM za članove foruma, inače ću ih prodavati za 50 KM (toliko su i plaćeni na otpadu)


2. OEM led trake, dva komada, ambijentalno osvjetljenje instrument table. Na svakoj instrument tabli od C5 X7 postoje kanali predviđeni za ugradnju ovih traka, a same trake su se navodno ugrađivale sa određenom opremom samo od 2010 do 2012. Trake su plastične sa po jednom led diodom, spajaju se direktno na 12V. Lijeva traka je manja, stoji lijevo od volana i ona se lako ubaci i spoji. Desna je duža, ona se može ubaciti kad se odmakne plastika oko kontrola klime i radija. Nije komplikovano, oko pola sata posla. Kupcu nudim savjet kako da to uradi. :) Spajaju se direktno na 12V pozadinsko osvjetljenje drugih elemenata, isprobano - sve radi bez problema.

To su elementi br. 3 na sledećoj slici:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/40332433903/in/dateposted/

Slike:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/39491804102/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/39491801382/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/39491799162/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/39491796442/in/dateposted/

Lijeva traka ugrađena u moj bivši C5:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/47296945141/in/dateposted/

Cijena: 50 KM

Nikakve greške se ne javljaju prilikom spajanja ovih dijelova, isprobano. Jačina svjetla se dima zajedno sa ostatkom table, a svjetlo led traka nije uopšte prejako.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh