Opruge za c2 vtr

brunoVTR

Member
Pozdrav svima.
Imam problem sa desnom oprugom na svom vtr-u. Problem je taj što je ta opruga vec drugi put pukla:mad: Sad je na njemu opruga od c3,ali privremeno dok ne nađem drugu. E sad me zanima savjet o kupnji cijelog seta opruga pošto više ne vjerujem zamjenskim ili novim od citroena. Koje su dobre za vtr-a ali da ga ne spuštaju i da mi ne postane pretvrd auto. Cijene i tako to... Hvala
 

Krky

Lakerski profesionalac
Je, to im je bolest kak i na Pežou da taj kak bi se reklo štec ležaj od vode zahrđa i feder dobi lufta i škljoca, reklo bi se po domači "ferer ti se namešta" zna se dogoditi kad skratiš fedre pa je pretvrd i razbije kineske štec ležaje..
 

Krky

Lakerski profesionalac
Nema potrebe, samo sam mjenjal onaj koji je škljocal, i onda na štelanje špura, jer nisam potrefil nagib.
 

Konrad

New member
kakav nagib? ima stift koji sjeda u rupu na muldi i to je to, i amortizer ima na dnu izbocinu koja nasjeda na utor u rukavcu
 

Krky

Lakerski profesionalac
Je, na Citroenu, svaka čast francuzu što ga tako pojednostavi, ja sam mijenjal na VW-u, u principu se radi o istoj stvari..
 

brunoVTR

Member
Uzeo sam dvije nove KYB opruge i dva polovna amortizera. Auto je osjetno bolji u voznji. Sa rukama i dijelovima ravno 1000 kn. Eto da javim :)
 
Na vrh