Novi URL za service.citroen.com

Milosh

Test
Hm, definitivno nešto rade.

Jutros nije radilo preko service.citroen.com a radilo je preko nove adrese. Tako je bilo par sati pa sad opet radi na staroj adresi. I što je čudno, i ja vidim cijene.

Što mi je još čudnije, provjeravam cijene one dvije cijevi za usis vazduha: ona jeftinija koja mi je greškom stigla u ovlašteni na sajtu košta 27 KM (a u ovlaštenom 55 KM). Ona skuplja koja meni i treba je na sajtu 94 KM a u ovlaštenom 195 KM. Hm, ili to nisu prave cijene ili su im marže 100%. :twisted:
 

Milosh

Test
Meni je za poklopac fara pokazalo 50€ komad, a Memphis kaze 50 kuna.
E vidiš, vjerovatno su to sve tačne cifre, samo nam ne prikazuje u dobroj valuti. Ima smisla. Ako ćemo procjenjivati po nekim očekivanim cijenama dijelova, taj poklopac fara - komad gume, bi i trebao koštati 50 kn. Ove moje cijevi vjerovatno koštaju koliko i kažu u ovlaštenom, samo je prikazana cifra u eurima a meni piše da je to u BAM.. Vjerovatno je to nešto do podešavanja zemlje. Možda nama običnim smrtnicima prikazuje valutu prema podešenoj zemlji a ne konvertuje cifru u tu valutu, ili tako nešto.
 

Cutac

Prèkaroš
Zato sam ja oglas otvorio, bilo bi mi jeftinije uzeti rabljene poklopce s kojima dođu i farovi, nego nove za 50€ :D
Onda su mi kopče za tepih za VTS 4 kune komad :thinking:

Još ovaj javni profil puno ljudi koristi, šta znaš tko je što namjestio(pa i ja, nekad znam kliketati jer se izgubim :D).
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kolega na drugoj temi nešto spomenuo, izgleda da su stvarno blokirali kompletni service za free pregled.
Ogroman minus po meni za vlasnike Citroena
 

Cutac

Prèkaroš
Jep, ja koristim offline instalaciju koja na žalost ne čita VIN, pa je malo zajebano naći specifičnu opremu.
 
Na vrh