Novi C4

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
neznam jel jos kaj ima jer me glava boli cijeli dan pa nisam bas pamtil :D
To ti po cili dan udišeš miris novog auta, pa zato. :D

u svakom slucaju auto mi se opako sviđa...
Šta je, je. Odlično izgleda. :eek: Po meni najbolji dizajn u sementu, a vjerujem i u još bolju kvalitetu.

hjuzbas1

New member
Ja bi volio vidjeti kako će izgledati verzije sa slabijom opremom. Novi C4 mi je favorit za kupovinu, al u opremi seduction (ima sve za mene neophodno) i 1.6 hdi 112, 6 brzina. Cijena je 124900 i to mi je ok. Laky, može fotka kad dođe nešto takvo:D!

Dalibor

Dado Tornado
pogledaj ima li u konfiguratoru na "citroen.hr" novog c4. konfigurirao sam prije nekog vremena novi c3, i bilo je super prikazan izgled auta ovisno o opremi. možda tako da probaš vidjeti unutrašnjost

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Slažem se ! Konfigurator je super i stvarno vjerno prikazuje izgled i eksterijera i enterijera..tak da ak ima već,provjeri si tam :D

Evo ja pogledao..:D Kolko vidim drukčiji je display-ovaj veći je s navigacijom,komande radija i klime-razlika između modela radia i dal je klima automacka il poluautomacka, i fale neki gumbići na volanu od bluetootha i drugih điđa.. Na konfigurator pa pogledat razlike..:D:D

Posljednje uređivanje:

hjuzbas1

New member
To su ga jučer (u petak) stavili u naš konfigurator. Vidio sam seduction već na talijanskom citroenu, a izgleda da su isti. Nije toliko atraktivan, ali još ga smatram dobrom kupnjom.:)

1587 VTS

New member
Strasan auto, svida mi se masu :wub: Mrak! A i nutrasnjost mi je extra! Jos ako cijene budu kakve su najavili da ce bit, dobro su konkurenciji natrljali nos :cool:

goldy

xsara coupe
Jel se moze negdje nabaviti user manual za novi C4, pa makar i da je na francuskom samo, ali da je u nekom PDF-u ili sl ?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Cjenik i popis dodatne opreme dostupan je na citroenovim stranicama..sve mi dođe žal kaj sam uzel picassa :D:D

goldy

xsara coupe
Kraći članak na CityMagaine.hr / Opipljive vrijednosti

~~
Vozne osobine koje stoje iza klasičnog Citroenova ovjesa s lakoćom rješavaju sve što im može nametnuti 120 konja snažan motor. Može ovjes i puno više od toga, a u ovoj ga je kombinaciji užitak koristiti zbog velike rezerve i vrhunskog komfora prisutnog bez obzira na brzinu kretanja. Taj komfor jedino narušava visoka razina buke koja se pojavljuje čim prijeđete 3500 okretaja, te, iz vozačeve perspektive, mjenjač, koji bi, iako je poboljšan, i dalje mogao biti precizniji.
~~

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh