Nosač motora

Painkiller

New member
Pozdrav ekipa...
Skoro sam postao vlasnik Xantie 2.0 HDI i primetio sam lupkanje u gornjem desnom nosaču motora prilikom dodavanja i oduzimanja gasa, kao i prilikom paljenja i gašenja auta (situacije gde agregat ima povećane vibracije). Ima da se poruči nov zamenski deo, a moje pitanje je da li je neko od vas to menjao, ili zna da li to može da se odradi bez odlaska majstoru? Imam dosta znanja oko mehahike, takođe imam i dovoljno alata za rad, ali se do sada nisam susretao sa ovim problemom, pa molim upućenije da malko pripomognu...
Hvala unapred... :palac-gore:
 

Painkiller

New member
Pa siguran sam jer u njemu se cuje da lupka (kad motor ima trzaje pri paljenju i gasenju). Gledao sam i taj na menjacu i on mi deluje da je u pristojnom stanju.
Da li treba da podupirem agregat sa dizalicom kada skidam ovaj nosac ili ce agregat da stoji na preostalim nosacima dok ovaj zamenim?
 

Painkiller

New member
Evo da se javnem, zamenjen je nosač motora. Morao sam dizalicom da poduprem agregat i onda bez problema se zameni nosač. Sada agregat ne lupka više... :grin:
Sada se bacamo polako na sređivanje creva i posude za hidrauliku... :weeabooface:
 

Painkiller

New member
Hvala... ;)
Da, Painkiller je po pesmi, ali ne od Judas Priest.a, nego od Death-a (po meni mnooogo bolja verzija te vrlo moćne pesme...) :grin:
 
Na vrh