Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Èlanovi

hehehehe..a kak velite za felge ? Podući me :D:D
Meni je taj vaš sleng baš ljepo za slušat,a pošto mi je najbolji frend dalmoš,stalno me bombardira time..

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Neobavezni razgovori

A,je vjerojatno :D:D:D Ko da ih je neko poredal baš tak ROFLROFL
Ovde kod mene u ulici ima prekonekoliko citraća,al nikako da ulovim ko vozi ovog "žuću" dubrovačkih tablica..
Možda je neka frendica od Ivone i Tonke :confused:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

hvala,hvala :eek:
Zadnji put sam s tim frendom bio u Splitu,na tekmi Hajduk Dinamo,sad na jesen:D
A **** te muke..mora san mućat cilo vrime ROFLROFLROFL,a najrađe bi na dupe progovorija od jada :cool:

1587 VTS

New member

To je VTR, one su ti vjerojatno samo u drustvu S-ova :D
Kod mene su u zgradi osim moga, naravno :D, novi C5, xsara i berlingo.. Drzimo se :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Ma,da mi je samo znati kako kužiš tu razliku i po ćemu :confused:
Na Vts i Vtr mislim..

1587 VTS

New member

Haha, e tu sam doktor :D U konkretnom slucaju po felgama i ako se bolje zagledam po zavrsetku auspuha :angel:

1587 VTS

New member

Iduci put se onda javi kad budes dolazia ;) A i ja bi triba brzo u zg pa cu se javit ako ko bude raspolozen za koju cugu i upoznavanje :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Kod mene: berlingo II i III, jedno dvi-tri xsare,jedna xsantia karavan,c5,c4,moj, sad i ovaj c2..
Ima nas, ima :D:D:D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Ha,tko će ga znat..ja sam ti u centru,pa je ovdje problem..stalno ti je borba za parking :mad:
Hocu reć,nije to samo iz moje ulice,već i iz okolnih..al te citraće ćesto viđam ovdje..

1587 VTS

New member

Uf, znam kad sam dolazio. Kad sam nekako i uspio naci slobodno mjesto, idem platit, a tamo max 1h (ako se dobro sjecam), znaci trebas za uru opet doc da uzmes novi tiket :surprised:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Pričaj mi malo..:twisted:
Ako odem van s društvom i malo se kasnije vratim (1-2 :D), nebi našo parking,pa da se ubiješ..znam ga ostavit i po 2-3 ulice dalje..tak da imam do stana kaj pješačit :wtf:

1587 VTS

New member

Zato ce ovaj put kad dođemo, citroen kod prijatelja u garazu, a mi po gradu tramvajem :D Ionako se ne snalazim po zg bas vrhunski, a nemam navigaciju jer mi inace ne treba :thinking:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Kod mene: berlingo II i III, jedno dvi-tri xsare,jedna xsantia karavan,c5,c4,moj, sad i ovaj c2..
Ima nas, ima :D:D:D
a kod tebe u kući party. :D Kao... Nije sastanak... Ma nemojte mi kas'ti. ;)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh