B brzi35 New member 4. Listopad 2011. #5.021 Re: Neobavezni razgovori ne da nebi dosel sa njim..neda mi se na BUS ali svakako javite kada je okupljanje..i znak raspoznavanja ( tam di ima najvise bmw-a sparkiranih )
Re: Neobavezni razgovori ne da nebi dosel sa njim..neda mi se na BUS ali svakako javite kada je okupljanje..i znak raspoznavanja ( tam di ima najvise bmw-a sparkiranih )
jura New member 4. Listopad 2011. #5.022 Re: Neobavezni razgovori ja ak se zaletim došel budem s klincem od 3ipol tak da nemreš mi to stavit ko alibi. Budi iskren, reci da te žena ne pusti i sve ok. Hehehe, kad dođe Avtek nađemo se svi s klincima, nek divljaju.
Re: Neobavezni razgovori ja ak se zaletim došel budem s klincem od 3ipol tak da nemreš mi to stavit ko alibi. Budi iskren, reci da te žena ne pusti i sve ok. Hehehe, kad dođe Avtek nađemo se svi s klincima, nek divljaju.
deda New member 4. Listopad 2011. #5.023 Re: Neobavezni razgovori Tak je Jura,bravi ti! Pokaži klincu kak se voziti u busu,a ne ko nekad moj,svugdje sam ga vlekel u autu,pa je dobival fraze kada smo ušli u bus i tramvaj.
Re: Neobavezni razgovori Tak je Jura,bravi ti! Pokaži klincu kak se voziti u busu,a ne ko nekad moj,svugdje sam ga vlekel u autu,pa je dobival fraze kada smo ušli u bus i tramvaj.
skafetin New member 4. Listopad 2011. #5.024 Re: Neobavezni razgovori Umirovljenici sta se radi osim sta čamite
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 4. Listopad 2011. #5.025 Re: Neobavezni razgovori Sviramo u diple
skafetin New member 4. Listopad 2011. #5.026 Re: Neobavezni razgovori A vidim ja neka tuga buga a di je zmiksan on je uvik prijavljen a nikad ga nema:whistling:Bit će mu opet gosti stigli:grin:
Re: Neobavezni razgovori A vidim ja neka tuga buga a di je zmiksan on je uvik prijavljen a nikad ga nema:whistling:Bit će mu opet gosti stigli:grin:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 4. Listopad 2011. #5.027 Re: Neobavezni razgovori Ili visi na tavanu ..a možda i rakiju vari :whistling:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 5. Listopad 2011. #5.029 Re: Neobavezni razgovori deda je rekao: Što je bando,nigdje vas ,a? Više... E jebga Deda..kak da nas bude na forumu u dva v noći :wtf:..kaj nemreš spati
Re: Neobavezni razgovori deda je rekao: Što je bando,nigdje vas ,a? Više... E jebga Deda..kak da nas bude na forumu u dva v noći :wtf:..kaj nemreš spati
Zmix New member 5. Listopad 2011. #5.030 Re: Neobavezni razgovori skafetin je rekao: A vidim ja neka tuga buga a di je zmiksan on je uvik prijavljen a nikad ga nema:whistling:Bit će mu opet gosti stigli:grin: Više... Zmixu je pao windows! :grin:
Re: Neobavezni razgovori skafetin je rekao: A vidim ja neka tuga buga a di je zmiksan on je uvik prijavljen a nikad ga nema:whistling:Bit će mu opet gosti stigli:grin: Više... Zmixu je pao windows! :grin:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 5. Listopad 2011. #5.031 Re: Neobavezni razgovori Auuuu,al ga opravi !! Ostali samo dugmići ROFLROFL
Zmix New member 5. Listopad 2011. #5.032 Re: Neobavezni razgovori mirda69 je rekao: Auuuu,al ga opravi !! Ostali samo dugmići ROFLROFL Više... Moram da reinstaliram windows.
Re: Neobavezni razgovori mirda69 je rekao: Auuuu,al ga opravi !! Ostali samo dugmići ROFLROFL Više... Moram da reinstaliram windows.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 5. Listopad 2011. #5.033 Re: Neobavezni razgovori Dobro što opravljaš prozore,ma što utičnicu razbi ??
skafetin New member 5. Listopad 2011. #5.034 Re: Neobavezni razgovori Pa ja ti riješim window pa ja radin to baj d vej;mirda nasa san ti cd od vesne pisarović bum ti ga poslal
Re: Neobavezni razgovori Pa ja ti riješim window pa ja radin to baj d vej;mirda nasa san ti cd od vesne pisarović bum ti ga poslal
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 5. Listopad 2011. #5.035 Re: Neobavezni razgovori ROFLROFLROFLROFL dobri vam avatari..
deda New member 5. Listopad 2011. #5.036 Re: Neobavezni razgovori Zmixan,požuri se, sprema se cića zima,Indijanci pile drva ko mutavi.
skafetin New member 5. Listopad 2011. #5.037 Re: Neobavezni razgovori Deda zmiksan naloži klimu a drva čuva za dimit kobasicu:grin: šta sad ćutate
Re: Neobavezni razgovori Deda zmiksan naloži klimu a drva čuva za dimit kobasicu:grin: šta sad ćutate
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 5. Listopad 2011. #5.038 Re: Neobavezni razgovori Jel svoju kobasicu ??
skafetin New member 5. Listopad 2011. #5.039 Re: Neobavezni razgovori mirda69 je rekao: Jel svoju kobasicu ?? Više... Ma može i naše da zadimi:grin:
Re: Neobavezni razgovori mirda69 je rekao: Jel svoju kobasicu ?? Više... Ma može i naše da zadimi:grin:
deda New member 5. Listopad 2011. #5.040 Re: Neobavezni razgovori Tvoju nek zadimi,moju sigurno neće.