Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

brzi35

New member
Re: Neobavezni razgovori

ma tam na velesajmu vam se plača parking..ima po tom novom zagrebu di se ne plača,ali onda opet trebaš na tramvaj do velesajma..stanicu-dvije :)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Onaj šudrani iza Inine zgrade ti se plača..nekakva 4 zona :wtf:..neku siću,tak da nije bed se tam najti ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Mogli bi ovaj dogovor prebacit i u temu "citro druženja" :whistling: možda bi još neko bil zainteresiran za neformalno druženje i cugu :cool::D

brzi35

New member

heheh..a,možda me i ne pusti van :)..kada bolje promislim..necu moči doči..ide mi žena na 3 dana u petak :(..nemrem malog doma ostaviti solo..tak da decki uzivajte..ja ču drugi put :)

brzi35

New member

svejedno neda mi se sa njim po autobusima ga navlačiti..ima 3 i pol god..kaj čete zmije gledati? Dosta mi je zmija doma :)..Šala mala..drugi put dečki..biti će još prilika :)

brzi35

New member

hehe mirda..čak ni tekmu nemrem iči gledati..morati če ekipa kod mene doma :)..a,nikada se nezna..možda danas dobimo zamjensko vozilo..pa me sutra nazovu da dodem po svoj auto..tak da čemo onda imati dva citroena :p..ali kak je krenulo niti jedno niti drugo :)

deda

New member

Ja sam nekad sa dva svoja dripca išel svakam,bili dobri ko bubice,jedino kaj je ovaj mlađi znal nekad lanut doma,kad sam koju tetu pipal.A na ovakvom druženju nema takvih opasnosti,tak da kaj nemrete dojti s klincima,ne kužim?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh