Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Neobavezni razgovori

Trebao si poduzeti nešto da ti sve izađe kroz kožu,tj dobro znojenje,pa neću te valjda učit kak se to dela.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

A pogleč..ni pravila..neki put veselje počme v 9 vur..nekad v 10,a nekad i kasnejše :D:D:D

Marko

Well-known member

neki put veselje počme v 9 vur..nekad v 10
To je istina, dojdem u 21:40 reko ajde malo da piskaramo kad ono nikoga...
I onda drugi dan ujutro čitam posove od jučer navečer... Fakini!

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Je..pa dok prejdeju serije..Larin izbor,Ruža vjetrova il kak se već furt zoveju il kakovi nogomet :D:D..nemreš bit raspet na dve strane,ne :confused:

Marko

Well-known member

Ma ne sekiraj se! Ako se navečer zidemo se zidemo, jedino kaj me navečer muči kaj mi oči oko deset, pol jedanaest idu skupa i nebrem zdržati pred ekranom više... Pa odidem spat! :)

Marko

Well-known member

Bogati, nebrem ve spati jer sam lačen!
Na dijeti sam - naranče i mandarinke hrustam a v želucu mi sve bole i bole kruli... Arghhh :)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Kaj bi štel bit kak Blanka Vlašić ?? :wtf:ROFLROFL

neg,daj mi poveć kaj ima v našem Èakofcu :confused: nis tam bil pri babici da me je i sram priznat :oops:..joooj kak bu me fundala kad dojdem :eek::D

Marko

Well-known member

Kaj bi štel bit kak Blanka Vlašić ?
Ne, hoću malo špeka skinuti, moja figura je inače ljepša od njezine - nalik sam najsavršenijem tijelu koje postoji u prirodi - sferi... ROFL

U Èakovcu? Isto kak i u ostatku države - tmurno po pitanju posla, sunčano po pitanju vremena...

Marko

Well-known member

Iz naših komentara očigledno je da vikend počinje.... :doh: :euforija::euforija:

Idemoooooooooooooo!!!

deda

New member

Dečeci,dajte najte tak pripovedati,na forumu je cijela Hrvatska i dalje,niš vas neju razmeli.

fullcool

New member

Dečeci,dajte najte tak pripovedati,na forumu je cijela Hrvatska i dalje,niš vas neju razmeli.
da nije dudeka i gruntovčana nebi:grin:
ovako vas razumiju svi isto ko turski il španjolski:angel:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh