Kviz pitanje: koliko Citroena vidite na slici?Hehe, evo bas gledam kroz prozor kako jedna seljacina cijelu hrpu smeca izbacuje iz auta na parkiraliste, u cudu sam odakle sve to izlazi :surprised: Ako ne mozete zakljucit koji je auto u pitanju, ne pitajte me u ovoj temi
Planiran dat otkaz. Uzet ću trista ovaca, laptop s mobilnim internetom i bit ću ode cili dan.Do kad vi ljudi raditeja uvik u zakašnjenju triban čitat po po ure da bi se uklopija
Danas san prominija vertikalni stabilizator prednje balans stange koji mi je klapa 150 kn dobro san proša
Super prodam ti picassu dobro auto za po kiši imam ugrađem tv dvd te priklucak za laptopKviz pitanje: koliko Citroena vidite na slici?
Planiran dat otkaz. Uzet ću trista ovaca, laptop s mobilnim internetom i bit ću ode cili dan.Dok pada kiša sidit ću u autu.
Šta ima od vesti?Di ste ljudidnevnik je već odavno završija:whistling:
ima li koga?
Pre dobar legenda nad legendamaLjudi, što mi je žao Pređe... :meh:
Stvarno je bio sjajan lik i odličan glumac.
Sada garant zasmejava one gore.
Hahaha, tako nekako, mozete me zvat Dr. C2 i Saxo ROFLVTS kaj ti znas cijeli C2 napamet
pa koliko ih se proizvelo te godine, kad je počela prodaja C5 ?Zašto u oglasima (njuškalo, auti.hr) nema ni jedne xantie 2000+
Našao sam par komada 2000-ta godina i to je to ostalo sve starije