Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

skafetin

New member
Re: Neobavezni razgovori

Do kad vi ljudi radite:confused: ja uvik u zakašnjenju triban čitat po po ure da bi se uklopija
Danas san prominija vertikalni stabilizator prednje balans stange koji mi je klapa 150 kn dobro san proša:cool:

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"

Hehe, evo bas gledam kroz prozor kako jedna seljacina cijelu hrpu smeca izbacuje iz auta na parkiraliste, u cudu sam odakle sve to izlazi :surprised: Ako ne mozete zakljucit koji je auto u pitanju, ne pitajte me u ovoj temi :D
Kviz pitanje: koliko Citroena vidite na slici? :D

Do kad vi ljudi radite:confused: ja uvik u zakašnjenju triban čitat po po ure da bi se uklopija
Danas san prominija vertikalni stabilizator prednje balans stange koji mi je klapa 150 kn dobro san proša:cool:
Planiran dat otkaz. Uzet ću trista ovaca, laptop s mobilnim internetom i bit ću ode cili dan. :) Dok pada kiša sidit ću u autu.

skafetin

New member

Kviz pitanje: koliko Citroena vidite na slici? :D

Planiran dat otkaz. Uzet ću trista ovaca, laptop s mobilnim internetom i bit ću ode cili dan. :) Dok pada kiša sidit ću u autu.
Super prodam ti picassu dobro auto za po kiši imam ugrađem tv dvd te priklucak za laptop:)
ima da ovce bekeću oko njega dok gledas filmove

Zmix

New member

Ljudi, što mi je žao Pređe... :meh:
Stvarno je bio sjajan lik i odličan glumac.
Sada garant zasmejava one gore. :)

1587 VTS

New member

VTS kaj ti znas cijeli C2 napamet
Hahaha, tako nekako, mozete me zvat Dr. C2 i Saxo ROFL
Trudim se i oko ostalih, al za ono sta prođe kroz moje sape trajno "pohranim" slike, informacije i iskustva. Saxa mi je isto dovoljno pogledat, odma znam di je udaren, di su luftovi veci nego sta trebaju bit, sta je original, sta nije, di su rađene kemije i muljaze. Ako kome treba pomoc kod kupovine rabljenog, stojim na usluzi ;) :)

zoran37

New member

Zašto u oglasima (njuškalo, auti.hr) nema ni jedne xantie 2000+
Našao sam par komada 2000-ta godina i to je to ostalo sve starije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh