ajde ajde budeš ti toJa sam budan i bit cu jos duuugo, pise se ovaj diplomski, mamu mu, satralo me danas, do sutra moram kompletno zavrsit jedan dio, a ima toga jos... :whistling: Auto je u međuvremenu bio na redovnom servisu, bit ce par slika i malo teksta kad ulovim vrimena![]()
valja li šta?Vidi,vidi...tonka izminila avatar![]()
Pa jel pišeš diplomski ovdi na forumu,a ?Ja sam budan i bit cu jos duuugo, pise se ovaj diplomski, mamu mu, satralo me danas, do sutra moram kompletno zavrsit jedan dio, a ima toga jos... :whistling: Auto je u međuvremenu bio na redovnom servisu, bit ce par slika i malo teksta kad ulovim vrimena![]()
sad ti je kitty u prvom planuvalja li šta?![]()
jes:grin:uvijek a brundas jel bija ja ima neke gosteIma li koga ovdi ??![]()
odlično si prošaBija je, bija..:whistling:
nema nikaj novega..pogleda neki film,poia slaju i to je to..![]()
I gore puno gore LOL jučer san slabu računicu napravija a mislija san da me jedna čeka kad ono ćorak olitiga čauraROFLROFLROFL
Zar je dotle došlo prika ???![]()
Ma nisu pili su limunadu:grin: a da su oni pili i ja bi pa bi to bilo opće veselje:grin:Biće da su ti gosti sve posrkali..![]()
Kad iman samo limune domaROFLGosti pili limunadu ??? :wtf:
da mi je takove vidit :whistling:
mislis karlovacko pija san ga preksinoć sok sok:thinking:A onda si ti u trendu sada..jesi vidia novu žuju s okusom limuna ? :wtf:
ono za žene dušu dalo 2% alce,sad si me uvatija,gleda reklamu na telki i nemogu se sitit jel karlovačko il žuja :whistling:
kažeš nevalja ?? pari na sok :shock: