Ja?A što pušeš, brate mili![]()
A ne nudi nikakvu nagradu za tačan odgovor. :wtf:Aaaaa :surprised:
otkud mi da znamo šta je :whistling: staviš sliku bez ikakva pitanja i objašnjenja :whistling:
mislia sam da oćeš da pogađamo šta je na filteru..ROFLROFL
Ahaaa, tu je problematika?! ROFLBolje bi bilo reć-dopuZao..![]()
Ma javija san se lakyju da mi kaže sta je to pa ga jos nema a jbga kad ne znate ni vi :wtf:a ni jaAaaaa :surprised:
otkud mi da znamo šta je :whistling: staviš sliku bez ikakva pitanja i objašnjenja :whistling:
mislia sam da oćeš da pogađamo šta je na filteru..ROFLROFL
Ode sistem u tri lepe pi*ke materine!Kako ti ono reče :whistling: ruše mi se Windowsi ROFLROFL
Ma ne prodajem ili prodajem ako naiđe kakav pacjent da pljune tolku lovu.:grin::whistling::grin::whistling:Ovo mi je super: "VW ne dolazi u obzir!" ROFL
Inače, žao mi je što prodaješ Xantiu. :meh: Zaista je jedna od najlepših i svakako jedna od najbolje održavanih.
Nešto drugo u planu?
Pa jel nije fora, pogledaj oglase za koji dan i vidićeš da je cjena citračima porasla. Što bi samo smeće VW držalo neku cjenu. :grin:Hahahaha..koji si ti igrac Zoki!ROFLROFLROFL
Zokija za premijera! :stovanje:Pa jel nije fora, pogledaj oglase za koji dan i vidićeš da je cjena citračima porasla. Što bi samo smeće VW držalo neku cjenu. :grin: