Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Èlanovi

Aaaa,ne ne..:D:D
Pogledaj u temi c3 picasso prve postove pa ćete vidit ko je samo odgovorija na moj prvi post..bila nas je šaćica ljudi i par "lampićara" koji do dana današnjeg nisu napisali nijedan post,a regali se prije nas :p

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Ljudi, ko se prvi registrirao? Mirda, ti?
r2-d2 je prvi, ako se ne varam? al njega nema više?

kaj je ovaj forum konačno zaživil kak treba :D Jba te, sad više nemrem polovit sve kaj se piše :rolleyes:
A kad se sam setim početka..da smo se nas dvoje-troje med sobom dopisivali :whistling: Fakat mi je drago i samo tak napred ! Èim nas je više,to je veselije :D:D:D
Da nemoj zaje9avati, ovo mi zvuči kao "oproštaljka". :shock::wtf: Poput "dragi sine, sad dok stojiš na svojim nogama... itd." :disgusted:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

E,sad ste i mne zaintrigirali..pa sam si dal truda :D
Ovako ide redosljed (ak sam u krivu,ispravite me):

1. chimicanga - 25.10.2010.....lampa :(
2. ghorvat - 26.10.2010.....aktivan :D
3. citrus - 01.11.2010.....admin :)
4. sale - 02.11.2010.....admin :)
5. ironm - 22.11.2010.....lampa :(
6. r2d2 - 24.11.2010.....nema ga već fanj dugo :confused:
7. bobostar - 26.11.2010.....lampa :(
8. laky - 01.12.2010.....aktivan :D
9. bjelivuk - 04.12.2010.....aktivan :D
10. skorpyon - 07.12.2010.....nema ga već fanj dugo :confused:
11. leprechaun - 15.12.2010.....aktivan :D
12. mirda - 17.12.2010.....aktivan :D
13. dalibor - 21.12.2010.....aktivan :D

dalje mi se nije dalo..ima preveć toga :p

ovo mi zvuči kao "oproštaljka".
Kakva oproštaljka ? :wtf:
Nebute se mene tak lako rešili ROFLROFLROFL

Sale

cfh
Uredništvo foruma

Nije. :) Evo kraće kronologije. Prvi dan foruma je 1.11.2010. Instalacija.
Osam dana kasnije, nakon puno premišljanja ;), objavljen je sadržajni koncept, otprilike jednako kako izgleda danas. Deseti dan implementiran je trenutni dizajn foruma. 20.11.2010. je prvi put adresu indeksirao Google te se pojavljuje kao rezultat pretraživanja.

Nakon toga stižu prvi članovi. ;)

Uslijed podešavanja i nadogradnje sustava servera (s tim nismo imali veze) :) dolazi do kraćeg pada sustava i pogrešnog postavljanja datuma i vremena. Jedino objašnjenje za "vremenskia apsurd" je da su članovi, koji se vode kao registrirani u listopadu, registrirani na forum za vrijeme tih par dana koliko je trebalo da se ustanovi te ispravi pogreška s datumom i vremenom.

:D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Znači da ste ti i citrus,u biti prvi :confused:
To je i meni bilo malo čudno,gledajuć datume prijava,s obzirom da ste pokrenuli forum..btw za što sam vam zahvalan :D
Dakle datumi od prije 20.11 nisu točni ?

ghorvat

Well-known member
Donator foruma

Vidim da me se nešto spominje ovdje? :D

LOL za datum. Definitivno nije deseti mj.

Nisam zapamtio datum, ali jesam prigodu kojom sam naletio na forum prvi put. Bilo je to nakon one nesretne anegdote s pucanjem retrovizora. To mi se bilo dogodilo koncem jedanaestog mj. prošle godine To je otprilike i datum registracije. Tada sam Googlao unaokolo. Slobodne procjene, ovdje je pogrešno upisano točno mjesec dana ranije.

Prije toga sam bio PM-ao na CKH nekoga za suradnju, ali dogovor nije pao. Imao sam sličnu ideju za forum, ali evo. Preduhitren sam. :) Nije da mi je žao. :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh