Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ima,ima se još,snalažljivi smo mi narod,samo šteta da čekamo dok više nemamo kaj zgubiti,tek se onda raja diže dok im bude svejedno,sada se svi još boje da zgube,samo neznam kaj.

Tonka0559

Member

da, ima se...kad se dižu krediti za skijanja,ljetovanja,oblekicu,mobitele...
Licemjerno.
Dok je takvih,ne bude se nitko ništa bunio.

skafetin

New member

Za sada štrajkaju oni šta su im krediti prisjeli zbog gubitka plaće i posla, a to nas sve čeka ,jer jedno vezuje drugo ako tako budemo čekali i nas će pristić. Treba reagirat na vrime a ne čekat ,jer ovo ide sve nagore :wtf:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

skafetin,a da uzmeš onu pušku kaj si mislil upotrebit na punici ? čist onak,da znaš jel dela kak triba.. :D:D:D

zoran37

New member

A šta se vrijedi buniti kad mi relaksiranije živimo kako kaže naša jaca.
Cjene svega odoše a mi relaksiranije živimo, pa naravno da je tako jer potrošimo sve u dva dana kad dođe plaća il mirovina a onda relaksirano nemamo više brige ni oko kupovanja ni oko novaca.

deda

New member

Ma kaj se sekirate,nigdar ni bilo,da nekak ni bilo i nigdar nebu,da nekak nebu.
Nego ja metnul slike prije par dana od svoje bivše žabe i niko niš,ni slova.Bolje to gledajte nek se zajebavat sa Jacom,svi budu došli na red,kad tad.

skafetin

New member
Re: Èlanovi

I ja sam ponekad lampičar:rolleyes: u zadnje vrime mi sve više gori lampica od rezerve :confused:
šta ću ljudi šta šta neki mi kažu da natočim a i ja znam za to ima li netko bolju ideju da stavim flaster na lampicu:hello:

RI-C3

New member
Re: Èlanovi

jedan kolega s posla je bio toliko isfrustriran sa kazaljkom od goriva jer je stalno gledao u nju kako naočigled pada prema rezervi pa je preko nje zaljepio kamad papira da ju ne gleda,vidio je samo kada bi mu se upalila lampica rezerve,živa istina:)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh