Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

zoran37

New member
Re: Neobavezni razgovori

Obzirom na još neviđenu medijsku blokadu kojoj je izložen najavljeni prosvjed STOP progonu hrvatskih branitelja, najavljen za dan 26.02.2011.g. u Zagrebu, Trg Bana Jelačića , s početkom u 13,00 sati, pozivamo sve.
Također ovaj poziv proslijedite dalje svim svojim prijateljima i poznanicima.

http://www.dragovoljac.com/

Posljednje uređivanje:

RI-C3

New member

Šta ćemo vikat jel tko smislija kakve parole,slogane itd:confused:
viči neka smanje gorivo mamicu im j...lopovsku:grin:

za onu ulicu u ZG skupilo se deset puta više ljudi nego za promjenu ove lopovske vlasti....naš narod je uglavnom blesav,rijetki su izuzeci...

RI-C3

New member
Re: Èlanovi

Dobronamjerna šala je uvijek dobro došla,ako bude previše ozbiljno nitko neće ništa ni pisat...
ja sam sada već 2 tjedna na godišnjem pa imam malo više vremena za CF ,ali kad budem išao opet na posao za 2 tjedna e onda ću malo manje imat vremena ,ali uvijek će se naći.Nedaj bože da postanem lampičar:eek::eek:

RI-C3

New member

treba se dići cijeli narod pa bi možda nešto promjenili a ne ovih par studenata,ali dobro bar neka oni malo unesu nemir među ovim glavešinama

treba ko u Libiji,puške na rame i na Markov trg:D

c5 dr

Member

moramo manje pričati ,trebali bi svi izači na ulice
svi uvijek mislimo bude neko drugi zašto bi ja

RI-C3

New member

da sam u ZG možda bi i došao ,ali u RI nitko ne želi na prosvjede.primorci su ljeni narod ko i dalmatinci,fjaka ih lovi stalno:grin:

Tonka0559

Member

Ja bih došla da ne moram raditi. Ne mogu si priuštiti otići s posla.
Ali di je ovih 300 000+ nezaposlenih? Nema ni njih na prosvjedima...

RI-C3

New member

od tih 300 000+ nezaposlenih je mnogo njih već prešlo 50g pa i nemaju više volje ići na neke prosvjede,a ima i onih koji nevole radit pa rade na crno u fušu...
A ima i među tih 300 000+ mnogo i sezonaca pa oni čekaju ljeto:grin:

deda

New member

Sve u svoje vrijeme.a još nije očito pravo vrijeme i vlada to jako dobro zna,pa odugovlači i lapa što još stigne.Najprije će nas stisnut do jaja,pa onda ako netko popizdi,možda se raja digne.

Tonka0559

Member

Sve u svoje vrijeme.a još nije očito pravo vrijeme i vlada to jako dobro zna,pa odugovlači i lapa što još stigne.Najprije će nas stisnut do jaja,pa onda ako netko popizdi,možda se raja digne.
ne znam šta se još mora dogodit... i ovako smo u govnima do grla...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh