Zmix
New member
Re: Neobavezni razgovori

Da vozi CX Break znao bi koga i šta bi utrpao.koga u sta ces utrpati?
Da vozi CX Break znao bi koga i šta bi utrpao.koga u sta ces utrpati?
Tako lepo pričate o mesu da miriši sve do spavaće sobe. ROFLNije,nego te golica šta mi ovdi brijemo![]()
svaka čast:stovanje::stovanje:ma bi ja više volio da ti dođešSve ce ti biti nasoljeno upakirano u jednu moju posudu koju koristim samo za to, ništa ti se nece cjediti po autu
zajebaji se ti !! a šta da se meso pokvarimirda stavi odojka na krovni nosač a čevape u duplo dno od portapaka i stavi leda:grin:
Doći ću ja makar na roštilj samosvaka čast:stovanje::stovanje:ma bi ja više volio da ti dođeš
zajebaji se ti !! a šta da se meso pokvari
skupljale bi se i trčale zamnom sve mačke,od Zg do Vrbovskog ROFLROFL
bila bi to baš lipa kolonica![]()
budem i ja onda došel samo na roštiljDoći ću ja makar na roštilj samo![]()
Ako necu moci drugacije onda cu u subotu u 2 krenuti i navecer se vratitibudem i ja onda došel samo na roštilj![]()
Je..taman bi ga fino obrijalo do tam ROFLROFLROFLJoj pa ti imas kuku pa zavežeš pajceka za kuku pa da trči za tebon,a tome kuke služeROFL pa cemo i kulinje napravit
ajde,ajde..sve bu okAko necu moci drugacije onda cu u subotu u 2 krenuti i navecer se vratiti
JBG..![]()
Sve si i ja nešto o tom mislin :whistling:A da mi ipak nakraju sidnemo u neku konobu:grin:
Samo sir bez pljeske:grin:Je..taman bi ga fino obrijalo do tam ROFLROFLROFL
ajde,ajde..sve bu ok
bumo ti ostavili koju pivu i pljesku![]()
Stane tebi u auto puno praščićaSve si i ja nešto o tom mislin :whistling:
jba te,di ću prase vuć za sobon:wtf:
eto nam ga opet zmixi nesta :wtf: da nije zaspa za tipkovnicom![]()
A neeee...pa da mi se unerede unutra :shock:niš od tega.. bum ja njih lepo šlajdral za sobomSamo sir bez pljeske:grin:
Stane tebi u auto puno praščića![]()
slušaju radio sjedeći i pitaju na wc:grin:Mirno ti oni sjede:angel: