Ozbiljno :shock:U istim sam gov.. kao i ti ,trenutno ostaobez posla
Tonka je u oko podne na forumuŽivija.A di nam je Tonka![]()
Da da stigli mi gazdu dugovi i zatvorio sve ,cekam sada da mi da radnu knjižicu pa prelazim na novi posaoOzbiljno :shock:nemoj me zezat
![]()
a iiii to nije nimalo dobra situacijaU istim sam gov.. kao i ti ,trenutno ostaobez posla
Počmi radit iza susretaMa mene sada jebe kako cu za vikend onaj na citro susret ako počnem raditi
**** te led !! a ko će nam sad mesinu pripremitMa mene sada jebe kako cu za vikend onaj na citro susret ako počnem raditi
Traži slobodan danMa doći ću ja makar u subotu i navečer se vratio u zagreb ali nije to to
ja ću to sve rješiti nije to problem jedino ako ja necu moci ici odma ujutro u subotu pa cu se naci negdje sa tobom da ti to dam**** te led !! a ko će nam sad mesinu pripremit:wtf::shock:
punjene pljeske..čevape..ražnjiće:whistling:
probat cu nesto smisliti ja ipak radim i subotu i nedjelju**** te led !! a ko će nam sad mesinu pripremit:wtf::shock:
punjene pljeske..čevape..ražnjiće:whistling:
Traži slobodan dan![]()
mirda ce ga preuzetiA sad san se sitija pa ti si nam glavni izvor hraneako ne budes dolazija pošalji meso oversisom:angel:
Jesprobat cu nesto smisliti ja ipak radim i subotu i nedjelju
mirda ce ga preuzeti
Pa ti si legenda:hello::hello::hello::stovanje::stovanje:Leg'o pa mi se ne spava...
Vidi vidi :wtf: trnoružicaLeg'o pa mi se ne spava...
koga u sta ces utrpati?Jesa ušta ču ga utrpat :wtf:
![]()
pa,meso :surprised:koga u sta ces utrpati?
Nije,nego te golica šta mi ovdi brijemoNeće san na oči, pa to ti je...![]()