Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
Pričam da, shvatim da su slijepi jer me ne vide, pa im pričam u Brailleovom pismu.

Ma neki dan me neki starac skoro skinuo s motora na skretanju jer me išao preticati u zavoju, a onda je 4 sekunde kasnije uletio u škarice meni i autu na ležećem. Išao mu objasniti, lijepo, da se to tako ne radi, a on je očito krivo protumačio moj mirni ton i blagi riječnik, pa mi je htio slikati tablicu.
Prvo je htio izaći iz auta da me nauči pameti, ali je shvatio da sam kukavica i da bih pobjegao, pa je ostao u autu. Kada sam mu ponovno priopćio da to nije lijepo, onda mi je išao slikati tablicu.

Lakše je ako ju u trenu sakrijem.
A fun fact, više puta sam baš rizičnu vožnju prijavio preko one mup aplikacije, snimkom sa kamere, ali sam svaki put dobio odgovor da se to ne može procesuirati, da to mora pandur vidjeti na svoje oči. Shvatio sam da u ovoj usranoj državi niš ne može po zakonu i pravilu, pa sam odlučio skidat retrovizore.

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
U takvim situacijama, najbitnije da je covek smiren i da dobro šamara. Da rešiš ono sto institucije zatvorenog tipa nisu uspele, rehabilitacija zadlanom

nero81

Well-known member
Donator foruma
Isao na tehnički pred 3 dana sa C3. Vratili me nazad jer su gume bile nikakve. Stavio nove gume i vratio se na tehnički. Prodajem tehnički sjednem...auto neće palit. Akumulator skroz mrtav. zaboravio svjetla ugasit. Bila upaljena možda 10 min I skroz ubila akumulator. Guraj pali.... cca 600 EUR gume, tehnički i akumulator.... Još ga nisam kupio. Sutra

Franz

Well-known member
Došao sam se samo kratk izventilirati - vozim se točno 146, A1, nikog iza mene, nailazim n ašleper, žmigavac i ulazim u lijevu, najednom od nikud, bembura X-****cpalac, bijela, (snimljena na dashcamu) jako se lijepo vide tablice, blica i pola metra na guzici dok obilazim šleper, gdje da mu se sklonim u 3mp3? Pod prikolicu? U auto žena, troje djece, lik pet života dovodi u rizik zbog svog kompleksa kratkog qrca. Nisam u životnoj situaciji da imam luksuz ići u zatvor, ali u nekom pararelnom svemiru bih ga sustigao i odrobijao. Majkemi. Inače nisam nasilnik. Ovo mi je toliko diglo tlak da sam jedva ostao pribran. Za sad kompletna snimka, brzina i lokacija poslane policiji. Ako ne odreagiraju, yebemise, objavit ću javno. Poremećenicima na cesti treba stati na kraj.

dinko1981

Well-known member
Već u startu ti mogu reć da ništa od policije u ovom slučaju, ali te to ne sprečava da objaviš snimku dok čekaš taj odgovor, jer takve više boli ego nego neka novčana kazna

Cutac

Prèkaroš
U takvim situacijama, najbitnije da je covek smiren i da dobro šamara. Da rešiš ono sto institucije zatvorenog tipa nisu uspele, rehabilitacija zadlanom
Nemoš, ti na kraju budeš kriv, plus ti koji se ****e u autima se najčešće zaseru kad im se netko suprostavi.

Za sad kompletna snimka, brzina i lokacija poslane policiji
To je apsurd naše države. Mislim, cijela država je apsurd, ali ovo je jedan od aspekata.
Dok se ne dogodi nesreća, službe živo zaboli ona stvar za sigurnost, zakone, pravila i išta osim naplate nekakve globe. Kad se dogodi nesreća, onda onaj glupi Marušić piše ****arije po portalima, a kockoglavi dotepenci drže presice na TV i generalno tu bude kraj priče. Sad su evo postrožili dobivanje B kategorije za skipera, ali i to je čudo da se dogodilo.
Bahati i siledžije mogu tlačiti normalan narod koliko žele jer se to tlačenje ne sankcionira jer su panduri uglavnom ekipa koja niš drugo nije mogla napraviti u životu, pa ajde, bit će panduri, a kada netko siledžiji uzvrati, onda taj bude kriv.
Doslovno, koliko puta se može pročitati ili čuti da se neko dijete u školi suprostavilo nasilniku i onda ono ispalo krivo i sankcionirano.

Ti da si sa tim điberom u BMW-u stao i raspravio njegovo ponašanje, ti bi bio kriv za sve, a on bi nastavio po svome. Vlast dovodi ljude do toga da uzimaju stvari u svoje ruke i onda ih kažnjava.

Inače nisam nasilnik

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Ja izbegavam nasilje :), razume se ako te neko napadne fizički.
Pre par nedelja, radovi na autoputu, jedna traka, ograničenje 60, ja vozim 90. Lik iza blica, verovatno da se sklonim na mašine ili desno u njive. Debila ima jako puno, ne treba se nervirati, oni su u problemu

Milosh

Test
Pre par nedelja, radovi na autoputu, jedna traka, ograničenje 60, ja vozim 90. Lik iza blica, verovatno da se sklonim na mašine ili desno u njive. Debila ima jako puno, ne treba se nervirati, oni su u problemu
Takvima sa guštom pritisnem kočnicu, pa nek se vozi iza mene 70 a ne 90.

Ja inače volim uraditi jednu stvar, kad mi se neko zalijepi za gepek na autoputu, a kada nikoga nema iza njega. Prebacim nogu sa gasa na kočnicu i samo toliko stisnem da se upale stop svjetla, ali auto pri tome nimalo ne uspori. Uvijek me veseli kad vidim kako panično koče i udalje se. :D

Na vrh