Ne radi desno kratko svjetlo

emil111

New member
Ekipa pozdrav!Neki dan mi je prestalo svjetlit desno kratko svjetlo.Izvadio sam staru H7 žarulju i stavio drugu,naravno ne svjetli.Konektor je dobar nije rastaljen,žice isto super.Krenuo sam prema osiguračima,prvo u kutiji pored akumulatora,koristio sam ispitivac svi ispravni.Druga lokacija osiguraca je lijevo ispod volana,na tom mjestu isto svi ispravni,e sad dolazim do prepreke,ima jos jedna ploca sa osiguracima do koje nemogu a iza je ove do koje mogu.Ima ko ideju kaj napraviti i kako locirati problem?
 

Cutac

Prèkaroš
Upali kratka, pikni multimetar u konektor žarulje i vidi jel imaš napon na konektoru. Ako nemaš, otkopčaj far i vidi jel imaš napon na tom konektoru, možda je problem u samom faru.
Ako ni tu nema, onda uzmi molitvenik jer je on najkorisniji kod rješavanja struje na PSA autima.
 

Cutac

Prèkaroš
Gle, Citroen je slozio auto da ako ti izgori zarulja pepeljare da ne radi osvjetljenje unutrasnjosti i da se farovi spuste u safe mode. I nije kod mne greska nego je internet pun toga.

Jos jedna stvar...
Mercedes(W211) je desnim farom upravljao softverski, lijevim ne, mozda kakve veze ima kod citra, ali sumnjam.
Jos probaj upiknuti zarulju u konektor, ali da nije u faru, pa vidi jel radi.
 

emil111

New member
Pozdrav,danas sam ponovo odpojio klemu sa aku,pricekao 2,3 min i nekim cudom proradilo....,mada sam prije toga izvukao kabel sa fara.
 

tommy133

New member
Meni se desilo slično, jedan dan čekam ženu iz šopinga na parkingu i imam spušena sva četri prozora do pola i dođe žena i najedanput ne mogu više dignut prozore, ja lud, sve isprobavam, palim auto, gasim, ništa, skužim da samo radi prednji lijevi ali na suvozačkom mjesto... uglavnom isto sam mislio da su osigurači pa sam i to malo pogledao ali ništa... i sjetim se ja, izvadim klemu + na akumulatoru, malo pričekam i sve proradi :) a klemu su napravili svaka im čast, da ju bez alata možeš isključit i uključit, kao da su računali na reset :))))
 
Na vrh