ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 1. travnja 2016. #681 Nisam pazio na nastavi
Cutac Prèkaroš 7. lipnja 2018. #682 Mislim da bi gazda mogao ubaciti pravilo, određeni broj postova i aktivnosti na forumu i dobije se legit naljepnica Ne volim ništa lijepiti po autu, ali CFH mi ne bi smetao
Mislim da bi gazda mogao ubaciti pravilo, određeni broj postova i aktivnosti na forumu i dobije se legit naljepnica Ne volim ništa lijepiti po autu, ali CFH mi ne bi smetao
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 7. lipnja 2018. #683 Cutac je rekao: određeni broj postova Više... 10.000 pa dobiješ majicu.
T toma Active member 8. lipnja 2018. #685 bjelivuk je rekao: 10.000 pa dobiješ majicu. Više... di sam ja od toga jedno dvije nule manje ili donatorima foruma mogu majice i naljepnice
bjelivuk je rekao: 10.000 pa dobiješ majicu. Više... di sam ja od toga jedno dvije nule manje ili donatorima foruma mogu majice i naljepnice
Cutac Prèkaroš 8. lipnja 2018. #686 toma je rekao: jedno dvije nule manje ili donatorima foruma mogu majice i naljepnice Više... E vidi, vidi, donatorima nek idu naljepnice :grin:
toma je rekao: jedno dvije nule manje ili donatorima foruma mogu majice i naljepnice Više... E vidi, vidi, donatorima nek idu naljepnice :grin:
T toma Active member 8. lipnja 2018. #687 Cutac je rekao: E vidi, vidi, donatorima nek idu naljepnice Više... znao sam da će ti se svidjeti