Najbolja zamjena za RD4 N1 00 radio?

TPrime

New member
Moja preporuka, isto kako i dečki kažu :D AUX kupi sa ebaya, aktivacija preko Lexie, mobitel i to je to :D druga varijanta, po mome ukusu, TABLET, nosač se uklopi u sredisnju konzolu i španaš pjesme, spotove,navigaciju i za te novce vise nego dovoljno. Kada ti smeta skines :D

eantema

New member
Ja sam to mislio kupit prije par god. Zapravo bi kupio da se nisam bojao dvije stvari:
1. da me oderu na carini i
2 da mi neće nešto zeznuti sa ugradnjom, tj da neće biti dobar

na kraju sam se odlučio na 7" monitor koji se izvači iz radia, koji ima sve funkcije kao i ovaj, samo što je dosta ružniji (malo streši) u odnosu na ovaj koji bi bio integriran... uz to, ovaj je malo povoljniji (2000 kn platio u HR-u)

tomica0308

Well-known member
ehh, to mi se ne sviđa, ima frend takav u c4, ak se sjecam, to je on kupio cim je ovdje tako nesto izaslo, cak i mislim kad izvadi displej da zatvori i bc displej makar to je manje vazno, izgledom mi nije nesto, rađe bi običan radio s usb-om, jer ovo audio cd me ubija, em je sad počeo zezat nesto, moram ga probat ispuhat zrakom, onda max 20pjesmi stane..taman dok nasnimim cd onda izadje nova pjesma :D

Doomsday

U prolazu...
Transmiteri, i FM i BT su bacanje novca, pogotovo ovi najjeftiniji...

Ovaj šta si linka bi moga bit OK, ali ako ne trebaš USB ili SD nego samo AUX, kupi samo kabel... Najpovoljnije i najkvalitetnije rješenje...

:D

Na vrh