Nadogradnja multimedije u C4 II

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ja sam razmišljao ženi u auto da stavim ovako nešto. Ima opcija sa zadnjom kamerom, suštinski trebalo bi biti plug and play. Osim ako idem i sa zadnjom kamerom, tad bih dao servisu da resi kameru.
1000093292.jpg

p3cRo

New member
Ako si razmišljao sada imaš informaciju iz prve ruke...
Može još koja informacija iz prve ruke?

Naime, čitam po forumima da je na svim kineskim multimedijama audio ne baš sjajan (u odnosu na originalni radio) i da mikrofon često ne radi pri Bluetooth pozivima - druga strana ne čuje tebe (ili čuje sebe).

Koji CAN type je postavljen kod tebe za C4 II B7?

Sada već 2 mjeseca koristiš, kako se ponaša? Pitam, jer sam kupio istu za isto vozilo, ali još nisam ugradio. Svaka informacija bi mi dobro došla, jer razmišljam da je vratim ako ima bilo kakvih problema. Hvala

Scorpyo

Active member
Ja se ne bih žalio na zvuk, osobno ne vidim razliku između originalnog radija i ovoga.

CANBUS je ta C4 II B7 koliko znam. U međuvremenu sam dobio nadogradnju za njega a kako stvari stoje dobit ću još (minimalno) jednu jer se borimo sa komandama od auta koje deaktiviraju zvuk na radiju.

Prekidači za: sva 4 žmigavca, zaključavanje vrata, aktivaciju puhanja na šajbu i regulaciju puhanja osim svojih pirmarnih funkcija povremeno i aktiviraju Mute funciju na radiju. U tijeku je dopisivanje sa njihovom podrškom i do sada sam dobio par savjeta koji nisu pomogli i novi firmware za CANBUS.

Ako zanemarimo ovaj problemčić koji je zapravo više smetnja ja sam definitivno zadovoljan sa mojom nadogradnjom. Jedina potencijalna zamjerka bi mi još bila da im UI teme imaju nekih problema iako na prvi pogled djeluju super ali to je više do mene i mojih standarda po pitanju kako nešto izgleda.

Na tvome mjestu ne bih čekao nego bi išao ugraditi ASAP.

BTW: Koji model si uzeo? Nadam se da nisi išao na najjeftiniji.

p3cRo

New member
Super, puno hvala na odgovoru!

Uzeo sam V2 Plus 8/256. Jedino me brinuo taj mikrofon prilikom bluetooth poziva, ali ako je ok, bacam se na ugradnju. Doduše, planiram sam ugraditi, jer mi se ne da razvlačiti žice za kamere, pa to uvijek mogu naknadno. Za prvu ruku su mi dovoljni i senzori.

Svakako javim kako je prošlo.

Scorpyo

Active member
BTW: Da li netko zna gdje se mogu kupiti kopče za spajanje elemenata iz središnje konzole. Izgledaju kao na slici ispod.

1b4d3ff52935483696dc92a33dcdba02-goods.jpg

Sliku sam skinuo sa Temu-a ali oni imaju samo male a za C4 trebaju duplo veće od tih.

Na vrh