ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 24. srpnja 2025. #22 Za tu lovu dobro djeluje. Screen mirroring opcija radi?
Scorpyo Active member 24. srpnja 2025. #23 ivan222 je rekao: Screen mirroring opcija radi? Više... Ne znam kaj podrazumijevaš pod screen mirroring. Kao što se vidi na slikama Apple Car Play radi. Također mogu primati i raditi pozive bez da spojim Car Play, znači iz android UI-a.
ivan222 je rekao: Screen mirroring opcija radi? Više... Ne znam kaj podrazumijevaš pod screen mirroring. Kao što se vidi na slikama Apple Car Play radi. Također mogu primati i raditi pozive bez da spojim Car Play, znači iz android UI-a.
Scorpyo Active member 25. srpnja 2025. #25 Ap0qalypto je rekao: Slika sa telefona se prebaci na tablet Više... To bi onda bio Apple Car Play kod Apple korisnika odnosno Android nešto u slučaju ljudi sa Android mobitelima? Da, to radi
Ap0qalypto je rekao: Slika sa telefona se prebaci na tablet Više... To bi onda bio Apple Car Play kod Apple korisnika odnosno Android nešto u slučaju ljudi sa Android mobitelima? Da, to radi
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 25. srpnja 2025. #26 Ja sam razmišljao ženi u auto da stavim ovako nešto. Ima opcija sa zadnjom kamerom, suštinski trebalo bi biti plug and play. Osim ako idem i sa zadnjom kamerom, tad bih dao servisu da resi kameru.
Ja sam razmišljao ženi u auto da stavim ovako nešto. Ima opcija sa zadnjom kamerom, suštinski trebalo bi biti plug and play. Osim ako idem i sa zadnjom kamerom, tad bih dao servisu da resi kameru.
MacSlavko Well-known member Donator foruma 25. srpnja 2025. #27 Huh! Onda bi ženo-mobil postao avion!