MUD FLAPS iskustva i gdje nabaviti (blatarice, blatobran zavjesice)

Franzg

New member
Pozdrav zanima me jel stavljao ko i ima li to negdje kod nas za uzet, mud flaps oni savitljivi kao za rally, i dali trebam uzet posebno za c3 ili recimo ovi namijenjeni za c2 (kojih ima dosta na ebayu) mogu pasat na c3...
 

vborovic

C5 modifikator
Nisam siguran koliko su slični ili nisu, odbojnici za C2 i C3, u pravilu i rade "car-specific", pa ti možda neće odgovarati rupe da ih montiraš na odbojnik unutarnje strane (ako je takva verzija), vrijedi i za prednj i zadnje ... nekakve univerzalne bi se mogle naći po razno-raznim trgovačkim centrima na auto-dijelovima, kvalitetnije kod Tokića, Auto-Kreše i sl.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Orginalni su išli po modelima... mislim da su jedino C3 i Pluriel imali iste, C2 100% ne. Oni su od tvrde gume, ne njišu se baš slobodno ko relijaški. Za njihovu cijenu i nabavu zoveš ovlašteni, nekad davno su bili 250kn prednji par.

Ovo sve ostalo ti je više manje univerzalno... možeš si i sam iskrojit od komada gume iz Bauhausa.
 

Cutac

Prèkaroš
Ja bih to od fascikla napravio. Na biciklu imam od plastičnog fascikla u boji, dovoljno je žilav da izdrži kamenje i padove, a dovoljno krut da se ne savija i bježi.

Za auto uzmeš 4-5 slojeva, i recimo zakovicama spojiš, meni bi tako bilo fora :)

Ovako to izgleda, izašlo me 15 kuna
 

Cutac

Prèkaroš
Ma lako za mene, ovako ne baca u facu i na slidere. A kako vozim, to mi je jedino bitno, ako je blatno, i ovako do grla blatnjav ostanem :D
A ak mi kamenje osteti slidere, novcanik pati :hm:
 
Na vrh