Sad četku u ruke i pravnaj ta vlakna da izgleda uredno
Ovako?
Da, nisam ovo očekivao. Još sam mislio dok sam išao tamo da će rezultat biti dovoljno dobar jer nisam našao tkaninu koja baš baš odgovara originalnoj. Na kraju, bolje nego original.
Danas sam skidao slave cilindar kvačila da podmažem dio koji sjeda na vilicu jer je škripalo kad se ugrije. Nisam siguran u čemu je bio problem, no kad sam ga skinuo, procurio je. Kako je malo mjesta i teško za vidjeti, uglavnom sam radio napamet, pa nisam siguran jel procurio jer se izvukao do kraja ili sam ga savinuo/nakrivio na dijelu gdje klip ulazi u cilindar.
Dosta je curilo, baš je mlaz bio, iako količinski nije puno iscurilo iz posude, jedva da se primjeti.
Sastavio, obrisao, stisnuo ga 100 puta, držao stisnutog 5 minuta, više izgleda da ništa ne curi.
Svakako ću kupiti novi i zamijeniti jer za mjesec dana idem do Šibenika sa njim, ali jel ima netko takvo iskustvo? Nisam se do sada susreo sa cilindrom koji procuri, ali prestane curiti. Vozio sam auto, izgleda da je sve ok, razina u posudi ista, papučica normalna, ali ne znam jel ima ulja jer se ne vidi bez rastavljanja usisa, a sve je vrelo.