Moj VTS :)

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Pa ti si Ruske pitao sta bi pomislio Cutac da vidi takav hladnjak. Pomislio bi da je potopljen u nekom kanalu.

Ruske

Well-known member
jbg, ljudi ne odrzavaju aute, srecom pa ovaj je jos donekle ok, iako sam se krizao kad sam vidio filtere kakve je imao (ulje no name jedva protocan, zrak prevelik pa natisnut u kuciste, klima krcata lisca i svega, najvj zamjenjen pred 5 i vise god), kakav mu bio mikroremen, zupcasti je jos ok bio, posto je isao 2009 novi (navodno), ali sve je ucinjeno po PS-u sad i preostao hladnjak i kocnice (isto koma, pogotovo unutarnja strana, a plocice "mogu jos godinu kod njemca") i moze sigurno na cestu

Cutac

Prèkaroš
Kak se veli, svaki posao od sat vremena treba samo jedan slomljen vijak da postane muka od 2 dana.

Predihtao crijeva na kompresoru, gornje na hladnjaku i kad sam došao na donje, vidim da se vijak ne miče. Ok, MoS2 sprej, mic po mic vijak, i krene se odvijati, kad ono, nije se krenuo odvijati, nego pucati i tako glava otpadne.
Ajd, okej, skinut ću crijevo, izvrnuti batrljak i dobro. Ali, ne ide dolje nikak, na kraju sam morao skidati vezni lim pa nisam stigao do majstora da mi napuni klimu.
Moram tražiti tko radi sutra oko Siska.

Da stvar bude gora, nisam stavio jedan gumeni rukavac koji drzi pumpu zraka, tak da mi sad ronda, plus se cuje neko tiho zavijanje/fućkanje kad okretaji padaju, od 2700 do 2400.
Zvuči ko da ležaj u getribi odlazi, ali nije, čuje se i sa kvačilom i od danas, pretpostavljam da neki bog negdje zuji o nešto. Jedva se čuje, vjerujem da je usis, iako ne znam zašto. Pod haubom se niš ne čuje kad se dodaje gas, tak da sutra sve provjerim, ak je sve na svom mjestu, nek tuli.

**** me današnji dan.

IMG-20260403-WA0011.jpegIMG-20260403-WA0009.jpegIMG-20260403-WA0003.jpeg

Na vrh