Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Ali nisam očekivao da Bilstein propiša nakon 30k km stvarno pažljive vožnje. Garaža, bez soli, nema makadama, rupa, tereta...
Ok, 7 godina, ali svejedno.

dinko1981

Well-known member
Niti jedan brand više nije imun na štednju na račun kvalitete, možda još neki high end proizvodi pojedinog proizvođača ili ono što pakiraju u kutije oem auto proizvođača, sve ostalo je lutrija

Cutac

Prèkaroš
Originalni su bili stari 13 i nisu procurili...
Garant je do prašnika jer su je i na Hondi vilica krenula sliniti kad su prašnici ispucali, nakon cca. 17 godina.

Niti jedan brand više nije imun na štednju na račun kvalitete, možda još neki high end proizvodi pojedinog proizvođača ili ono što pakiraju u kutije oem auto proizvođača, sve ostalo je lutrija
Po mom iskustvu, jedino dobro što je ostalo je ono što je uvijek slovilo za kvalitetu, ali nije bilo razvikano. To je taj ciklus, izgradiš ime, pa kreneš šugaviti, pa kad padne prodaja, popraviš se, pa u krug.

Scorpyo

Active member
Vidim na slikama da vozaš vatrogasni aparat u gepeku pa moram pitati da li mu još uvijek vrijedi atest?

Ne znam da li si upoznat sa idiotarijom iz našeg zakona. Ako nemaš vatrogasni aparat nikome ništa, ali ako ga imaš a istekao mu je atest onda ti policajac može pisati kaznu. Barem sam tako čitao negdje na internetima

Cutac

Prèkaroš
Vrijedi atest, lani sam ga atestirao.

VTS dobio nove Bilstein amortizere i žute LED žarulje za maglenke jer su halogene kratkotrajne.

Morao sam raditi alat za stezanje kapa amortizera jer je prihvat retardiran, pravokutnik kojem su dvije stranice 6 mm, a druge dvije simetrala kruga. Izgleda ko nascar staza i naravno da nemam takav alat.
Jedan amortizer bio ko nov, drugi skroz mrtav, mislim da bi kroz 1000 km taj kotač prestao biti amortiziran totalno.

Cutac

Prèkaroš
Promijenjene svjećice, 10k km. Dobre su, iduće bih mogao ostaviti 15, pa vidjeti.
1757597061500.jpeg

Za dva dana smo već na moru, u subotu ujutro krećemo i nikako da odlučim, VTS ili Škoda.
Škoda nudi matrix, manju buku, lakše baratanje muzikom/bluetoothom, sigurno neće krepati i uštedili bi cca. 70 eura benzina.
VTS nudi dizajn, meni bolji osjećaj dok vozim i lijepo je ići takvim autom na more.

Baš mi je zajebano za odlučiti, htio bih putovati VTS-om do mora, tamo voziti Škodu naokolo i onda nazad opet VTS-om :ROFLMAO:
U planu je sveukupno oko 10 km makadama, ne znam jel želim po tome VTS-om.

Cutac

Prèkaroš
Zato imam tebe i ti ćeš uvijek biti tu i nikad te se neću riješiti 🥰

Ipak idemo VTS-om, nek i on vidi svijeta. U rošadama po garažama mi se ukazala prilika za sliku na okupu.. C4 mi je definitivno najljepši straga.
IMG20250912214607.jpgIMG20250912214613.jpgIMG20250912214636.jpgIMG20250912214547.jpg

Na vrh