Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
10k km, bacanje novca na svjecice. al eto kako oces
Nije, dragi moj Watsone. Niklovane svjećice traju 10-15k km, plus ih svake 2 godine izvrnem pa ne moram brinuti da budu zapekle. Da stavim iridium (koje imaju slabiju iskru/viši otpor), ne bih ih dirao, po mojoj kilometraži, jedno 17 godina.
Cijena nije problem, ove Denso su me izašle 1.8 eura komad.

Prva je za katalog :love:
Jelda :D

Ruske

Active member
nikad zapekle, ne znam sta svi imare razne probleme s autima, pitam se uopce kako pregledavate aute kod kupnje...
citam okolo svakakve probleme, jbt ne znam kako vam se da. pa platite da vam pregledaju auto ako sami ne znate
1,8 jbt toliko ni super bosne ne kostaju :D
ali svejedno mjenjanje svjecica na 10tkm je ekvivalentno mjenjanju ulja na 2tkm

toma

Active member
pa ja mjenjam svakih 5k km sviječice a ulje svakih 8k kilometara..nije to jer se ****im jer mi je skoro pa đabe već eto dosadno mi u životu pa volim da zajebavam svog mehaničara..ali da budem iskren, radim to jer se svaki put napijemo pa nam treba neka izlika kao da radimo nešto na autu

Ruske

Active member
Ti se na forumu pojaviš kad ti žena neda dva tjedna da se prosereš i onda kad prođe menga pičiš dalje?
apsolutno ne, nego kad stignem upaliti komp, a i selidba je tu puno igrala ulogu, par mj sam bio uopce bez kompa
jos me zena potice da ga palim, posto se bavim sim racingom, a vremena imam ful malo, pa po forumima nisam cesto, ali i bolje jer citam samo sranja
od nekome auto ne valja, do netko mjenja na autu svakih 5min nesto iz dosade i tako u krug

Na vrh