Okrenuo sat prvih soma km otkako je auto kod mene pa da napišem nekoliko dojmova...
Potrošnja mi je po računalu 5.6 litara (mjerio sam i sam, računalo laže za nekih 3%, meni je ispala 5.8 litara) što je po meni OK pošto se ipak radi o velikom vozilu... Vožnja je bila kombinirano i grad, i otvorena cesta i autocesta (sve više/manje vožnja unutar ograničenja).
Oduševila me udobnost auta i ovjes (prvi mi je to Francuz pa ne čudi), nema ljuljanja koje sam očekivao pošto je ipak SUV, ali valjda 18" kotači i ovjes odrađuju posao kako treba. Još otkrivam sve blagodati dodatne opreme, safety paket me svako malo opominje zbog svega i svačega

. Mjesta ima dovoljno, mada sam mišljenja da se negdje izgubio prostor pošto auto izvana izgleda ogromno, a iznutra ne baš tako, ali meni dovoljno.
Čitao sam malo tu po temama, ali da pitam i ovdje; gdje bi preporučali ovlašteni servis? Iz SZ Hrvatske sam, ali nije problem servisirati u ZG ako bi to značilo kvalitetniji/povoljniji servis. Također, zanimaju me Vaša iskustva sa tzv. "all season" gumama; imam ljetne i zimske tako da sam za sad miran, ali kad njih potrošim razmišljao sam da uzmem te all season da ne skidam gume dva put godišnje.