reign
New member
Dakle, da i ja predstavim svoje novo vozilo. C4 1.6 HDI, Seduction oprema, 92 KS, 2014. godište, 17 700 km. Za sad sam oduševljen vozilom, fino povuče, prostran, sjedala su fantastična, gepek odličan, izolacija super, čak nije loš ni zvuk radio/mp3, tempomat
alac-gore:,.. uglavnom, baš ga je užitak voziti.
Za sada nemam nekih zamjerki. Ako ću cjepidlačit, mogli su stavit pored aux-a i usb i recimo hlađenje suvozačevog pretinaca
Iako je izolacija stvarno dobra, malo me smeta, kad spustim vozačev prozor, lagano zviždanje vjetra kod retrovizora. Kod suvozača se nečuje. Mislim, sitnica...
I da, nisam skužio gdje se nalazi pokazivač temperature ulja/rashladne tekućine?
Vjerovatno ću kroz neko vrijeme imati još koje pitanje, ipak mi je ovo prvi Citroen, i prvi dizel
Pozdrav

Za sada nemam nekih zamjerki. Ako ću cjepidlačit, mogli su stavit pored aux-a i usb i recimo hlađenje suvozačevog pretinaca
I da, nisam skužio gdje se nalazi pokazivač temperature ulja/rashladne tekućine?
Vjerovatno ću kroz neko vrijeme imati još koje pitanje, ipak mi je ovo prvi Citroen, i prvi dizel
Pozdrav