Modul za automatsko zatvaranje prozora

Lakii

Well-known member
Imaj na umu pad napona zbog dugog kabela, veliko poterećenje i grijanje na njemu i činjenicu da ti cheap china komad elektronike stoji u srcu auta.
 

Lakii

Well-known member
Super!

Ja si tražim modul da mogu na jedan dodir otvarati i zatvarati prozore na Cactusu.

Iako, najbolje bi bilo da ih poberem sa nekog P 406...
 

Milosh

Test
Našao sam super izvor aftermarket modula za razne stvari, profi oprema, kineskog porijekla ali izgleda da su vrhunski. Vjerovatno ću od njih uzeti remote start sistem. Između ostalog imaju i module za kontrolu prozora.

http://www.fuzikint.com/category/products/

Btw, admini, jedva sam našao ovu temu i tek sad sam vidio da je u pogrešnom podforumu. Ovome nije mjesto u ICE.
 

dario.zg

Member
I? Da li je ugrađeno?? Baš me zanima jer sam pitao u ovlaštenom servisu da mi oni ugrade i...fiju..odbili me da se kao "ne može"! :)
 

sir.Oliver

Well-known member
dupe njihovo ne može . neradi im se .... svašta može da se uradi .... trenutno me okupiraju dve ideje ... samosklapajući vanjski retrovizori i dvozonska automatska klima . u rezervi je volan sa ovladanjem na volanu a ne ispod volana ....
 

dinko1981

Well-known member
Dvozonska klima umjesto manualne, e to je podhvat... Ja se osobno nikad nebi upustio u to jer je zaista ogroman i kompliciran posao, kud i kamo jednostavnije i jeftinije zamjenit kompletan auto. Ali probaj bit ce zanimljivo stivo za citanje 😁
 

sir.Oliver

Well-known member
pošto , istina , imam manualnu klimu , ali sa digitalnim komandama ( nema gumba i sajli ) bit će jednostavnije uraditi .... u odnosu na onu sa gumbima i sajlama . bit će i manual , nemaš brigaš ....
 

dinko1981

Well-known member
Ja sam mislio da imas onu ful na zgance sa sajlama. E sad nism jos skuzio dali ti mjenjas samo komande a da klima i dalje ostaje jednozonska manual?
 

sir.Oliver

Well-known member
planiram nešto mixati ... malo od ovog , malo od onog auta a nešto i od postojećeg ostaje ...... detalji nakon realizacije .
 
Na vrh