Led zadnja svijetla

Gale123

New member
Pozdrav, zanima me dali netko zna tko može napraviti zadnja svijetla na c5 karavan u led izvedbi? Gledao sam neke majstore na youtube i izgleda jako dobro ali ne znam dali se netko bavi s tim u HR.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sve se može :D
Misliš samo na ubacivanje led žarulja umjesto postojećih ili baš rezbarenje, ubacivanje traka i slično?
Neki Jens ili Hans navodno to u Zgu radi profesionalno, mogu potražiti.
Ali ako si imalo spretan, uzmi na otpadu par lampi, naruči iz kine ledice i udri :D
 

Gale123

New member
Hvala na odgovoru, stavio bih led trake ali iskreno, ne bih se sam igrao s tim, radije da netko tko zna da mi to napravi, javi kada saznas broj. Ovako nesto-https://youtu.be/Im_XuofVgLo.
Imam crosstourera, bas dobro izgleda ali nekako taj zadnji dio malo da moderniziran
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kada kazes paprena, to je cca koliko?

Upravo se cuo s njim, ne rade zadnja svijetla..
Neznam konkretne brojeve, govorim po svom iskustvu. Ako su prednji farovi x kuna, stražnji su bar 3x. Kod njih se obično nemože odlijepiti staklo od kućišta, već se kućište reže, a poslije lijepi nazad. Ima dosta zahebancije, plus je u njima manje mjesta, u biti je svaki rad unikat u koji treba uložiti dosta truda.

On nije imao nikoga za preporučiti? Tko će znat, ako ne on... No moguće da se nitko s tim niti ne bavi službeno.

Za neku diy izvedbu ću probati nabrojati troškove, s tim da bi najbolje bilo uzeti par lampi sa otpada za radove. Neznam kolike su im cijene, ali nebi me iznenadilo 500kn/kom. Od alata su najbitniji dremel i lemilica, budu u lidlu oko 300kn sve skupa. Same ledice su sigurno još 200-300kn, ovisno se želi napraviti. Dodaj još tubu brtvila i malo sitnog materija, cifra je negdje već na 1700kn... Sigurno sam preskočio još koju sitnicu, baci i recimo foliju na njih, lako je preć i 2000kn.

Ako i nađeš nekoga, sumnjam da će cifra biti ispod 3-3500kn. Sa najjeftinijim kineskim komponentama. Ako se krene na Osram, Philips i slične proizvođače, cijene kreću u nebo.
 
Na vrh