Slabo da, za po danu ok, al po mraku se budeš razočaral..Slabo svijetle, ili kako?
bacanje para,nista ne dobijes,probao sam i nista bolje nije.Baš me to zanimalo, stalno ih gledam...
A što je sa ovim "ksenonima"?
Èuo sam i to da je nešto nelegalno?
http://contestimg.wish.com/api/webimage/541feab24ad3ab65539b5756-original.jpg
Te plave iz Kauflanda su ti ko lunopark u farovimaBaš me to zanimalo, stalno ih gledam...
http://contestimg.wish.com/api/webimage/541feab24ad3ab65539b5756-original.jpg
Ništa to, bezveze, obična h4 i pofarbano staklo u plavo, probao nema efekta svijetli slabije nego obične bijele h4.Baš me to zanimalo, stalno ih gledam...
Več sam ja to proučaval al problem je h4 bixenon kaj ta žarulja nema klasika kratko dugo več ima neki magnet i sjenilo koje se pomiče tako da žarulja uvjek svijetli samo se to sjenilo zakreče pa je ili dugo ili kratko svijetlo + kaj su osjetljive na padove napona pa odlaze balasti, znači trebalo bi i ugradit stabilizatore napona. I neznam kak to svijetli u h4 faru to razbacuje svijetlo di stigne, viđal sam to na g dujama su stavljali i nije me se baš dojmilo, dobro je jedino ak ideš u lov pa da fazane osvijetli po drvečuAko je mimo zakona onda po meni nema bolje od Xenona 5000k
dva balasta i dve žarulje, ako je h4 onda bixenon žarulje i instalacija sa relejom..
Jeftiniji komplet na ebaju 30$ na njuškalu 350kn
Na starijim autima je puno lakše jer imaju napred staklo a ne plastiku pa je lakše skinuti i staviti leču i to bi bil riješen problem..Več sam ja to proučaval al problem je h4 bixenon kaj ta žarulja nema klasika kratko dugo več ima neki magnet i sjenilo koje se pomiče tako da žarulja uvjek svijetli samo se to sjenilo zakreče pa je ili dugo ili kratko svijetlo + kaj su osjetljive na padove napona pa odlaze balasti, znači trebalo bi i ugradit stabilizatore napona. I neznam kak to svijetli u h4 faru to razbacuje svijetlo di stigne, viđal sam to na g dujama su stavljali i nije me se baš dojmilo, dobro je jedino ak ideš u lov pa da fazane osvijetli po drveču![]()
![]()
Ovo su i meni vrhunske, ali sam nešto čuo da su Angel eyes isto zabranjeni tj ne prolaze tehnički?