Lampice na centralnoj konzoli

coLL

New member
Ko zna neka pomaže! :confused:
Imam Saxa 1.5d verzija s klimom .... i sad me mući sto su mi neke lampice malo oslabile na centralnoj konzoli. Radi se o lampici u prekidaču od klime i u prekidaču za protok zraka. I lipo ja jučer raskupusam izvučem prekidaće vani mislim se obićna sialica sad cu ja to za sekund, al zasto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano. U prekidaću se nalazi neka gumirana predpostavljam ledica koja se neda nikako izvaditi, a ni prekidač se neda rastaviti, pa ako je neko to već radio bio bih zahvalan na kojem savjetu ili linku .... jer kopa sam po netu i vidim da su ljudi stavljali LEDice ali nema opisano kako.

Inaće prezadovoljan sam sa Saxićem ... troši ko upaljač :palacgore:
 

Blackking

Kralj
Pazi samo da ti se ne potrgaš to.. e onda si tek stisnuo mačku za rep :weeabooface: Inaće nisam siguran, ali mislim da se treba svaka ta mala lampica koja se nalazi odozada na onoj ploči kada skineš komplet vurice, zarotirati lagano u ljevo i izvadi se svaka ta lampica, mislim tako je bar na fordu, nisam siguran da je isto na saxu.
 

Blackking

Kralj
Nisam mislio na kilometar sat ploču nego na prekidače iznad radija tamo di su 4 žmigavca i to
Sorry krivo sam pročitao\skužio, to znam da je dosta teško skinuti i lako puca... tako da pazi s time, no nisam siguran kako se to izčupa, ima neka caka
 

coLL

New member
Ma vratio sam ja njih nazad sinoc dok ne nađem nacin kako ... ma sigurno je nesto jednostavno samo nekužim što :grin:
 

skafetin

New member
Isti problem na prekidaču za podizanje stakla, ne znan kako ga riješit ali buden opet sve rastavija,jedino mi on ne svitli.Ako buden to radija javin se ;)
 

coLL

New member
Aj vidi ako skuzis koju caku .. bilo bi ih lipo zaminiti ... kad sve vec stima kako triba pa da i to šljaka :D
 

zgodny

New member
ja sam nema par mjeseci "sredio" sve lampice na 1.5d..

uglavnom nutra su kapice koje su nekad bile prozirne. njih sam zdrobio i sad konacno vidim jel mi klima upaljena ili nije i po danu.. da ne pricam za ostale lampice..

treba jedno pola sata da se sve skine i vrati nazad..

lampice su ti 1,2W ubodne..
 
Na vrh