Lampica upaljaca

Zmaj

New member
Do te lampice je nemoguce doci, jedino otici na servis pa da skinu citavu konzolu. Ako jos neko ima neku informaciju neka napise.
 

sir.Oliver

Well-known member
u pravu si , mora cela konsola da se vadi . sudeći po slikama , sve je na kopčama , pažljivo treba samo nečim podupreti i izvući je na gore .... a onda je pesma zameniti sijalicu ....
 

sir.Oliver

Well-known member
raspao bi se upaljač . to ti je samo + pol ... spoj izmedju kontakta za kabel i kontakta za upaljač . nemoj to odvrtati , možeš sebi napravit belaja .
 

Zmaj

New member
Evo sad sam gledao, malo pomjerao kuciste i lampica se upalila i ugasila, znaci da je ona uredu ali su problem kontakti. Iako mislim da se ona moze izvaditi uz pomoc pincete kroz otvor pepelnice.
 

gambler072

C5 enthusiast
Druze vec ti je receno sve u ovoj temi. Da neko zna pozdano, vec bi napisao. Ako ti je to toliki trn u oku, kreni sam u otklanjanje problema i napravi tutorial da pomognes drugima.
 

Zmaj

New member
Evo za sve koji imaju problema sa lampicom upaljaca. Ja sam rijesio svoj problem, pratite video i postupak... youtube
despiece consola central Citroen C5 !!! X7, pozdrav
 

gambler072

C5 enthusiast
Jesi pokusavao doci do lampice kad si izvukao oblogu mjenjaca, mozda ne mora citava konzola van, na videu mi izgleda kao da bi se sijalica mogla dohvatiti?
 

Zmaj

New member
Ne moze se doci, pokusavao sam pincetom. Na kraju sam sve rasklopio, mora se bas polako da ne pukne konzola, a postupak sam pratio iz videa.
 
Na vrh