Lampica grijača na instrument tabli

Da li neko zna da mi kaze da li i koliko treba da svetli kontrolka za grejace na instrument tabli pre nego sto se auto startuje.Kod mene se ta lampa ponekad upali ali nikad duze od jedne sekunde.C5 2.0 HDI 2002 god.
 

Dalibor

Dado Tornado
noviji auti predgrijavanje brzo obave, koja sekunda ili dvije. nekad na starijim autima trebalo je dulje čekati, i po 10,15 sekundi
 

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Kod mene se to uopče ne pali :p:D,a rekli su mi u servisu kad sam ih pital,da se ni neće palit osim kod debelih minusa, a i tada na par trenutaka :whistling:
 

Hrvoje Marin

Active member
pali HDI grijače kad otključaš auto, tad npr. lampica ne gori, potom rade i poslije paljenja kad isto ne gori lampica itd.
 

charllie

Active member
Bil prosli tjeden na tehnickom a svetlila zarulja "kontrola motora" i servis,mehanicar mi to zbrisal i rekel da je jedan grijac riknul pa je obrisal gresku.Opet se pojavila,grijace sam kupil denes NGK japanske 61€ ovdi u Austriji,vikendom zamjena u vlastitom aranzmanu ili da najdem bedaka;) (krivca) ak se nekaj izjalovi.
Do ve ni na jednom citracu nisam imal probleme z skidanjem no ovi su neki dugacki pa se pitam bilmoglo nekaj ispast nampak.:confused:
 
Na vrh