Kupnja rabljenog C4 II (oprema, mjenjači, motori)

Lakii

Well-known member
Imam ti ja taj 1.6 HDI 100 konja.
Ima adblue ali nije strašno, imaš ga za kupiti i u Interšparu! :D

Jedino ne znam što će biti kada Adblue sistem počne crkavati (ako počne crkavati)... :confused:

daracc991

New member
ma nemam pojma nekak me strah zvao sam lika,nije mi bio nekako uvijerio,kao mora promjenit kocnice i nesta ko stabilizator,kao za mene,al dosad je servisirano u citroenu,koji sam gledo po mapi od njega je udaljen 500km on je kod tirola negdje a servisiran je u gracu il tak nest

upao mi je u oko jos jedan 2012 g.
https://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=7267243

izletio je jos jedan
2/2015
2 vlasnika (vlasnik/autokuca) seduction oprema s navigacijom.
88tkm 1.6HDI 92ks klasika motor.
s dosta opreme

https://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=8701857
Iso bi za 10000E

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Auto iz uvoza bi kupija jedino od najboljeg prijatelja.
Ali da je atraktivan, je. Zato je i u ponudi da se čoviku svidi interijer.
Tribalo bi usporediti je li ste sic od vozača i na drugim modelima C4 onoliko zgužva do 78000 km. :)
Ništa ne sugeriran. Samo govorin svoje mišljenje i pitam. :)

hahehihoh

New member
Auto stvarno izgleda top, ali cijena je isto top... tako bih rekao. Ako ima realne km, i da sve klapa kako treba max 10.500 e. Inace za istu cenu radije novi model, a malo manje opreme...

domagoj

New member
Da, cijena malo je mozda napumpana, ali auto je stvarno u vrhunskom stanju koliko smo vidjeli uzivo u voznji, tvrdnja je da je sa leasinga iz belgije...sad ne znam koliko je to pouzdano.

Kilometre se nadam da se moze lako provjerit kod servisera?

Cutac

Prèkaroš
Tribalo bi usporediti je li ste sic od vozača i na drugim modelima C4 onoliko zgužva do 78000 km.
Na VTS-u je sjedalo na tom dijelu pohabano radi ulaženja i izlaženja, vjerojatno je i ovdje slučaj.
Ali ovo je ludilo auto, još ako stvarno ima 80 tisuća... Šta, nema xenone i panoramu samo.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
ako je sve ok i km su stvarni mislim da cu uzeti.
Aj držin ti fige da su km stvarni. Ako nemoš provjerit, ja ne bi riskira da sam na tvom mistu.
Ako ga uzmeš, svakako daj otvori "garažu" ode. Interesantan je auto dosta.

Logitech

Active member
Ima navlaku ali przi kroz nju, fali izolacija ....:), zapravo najgore je dok je parkiran na suncu, u voznji je sve ok.

Logitech

Active member
Ma staklo je jako zatamnjeno, vjerujem da je to tvornicki dobro rijeseno, ali kada po ljeti udari sunce nema pomoci, uzivam 9 mjeseci I patim 3 mjeseca, I opet bi uzeo panoramu jer je dozivljaj poseban...narravno ako se ukaze prilka, jer nedoplata je bezobrazno skupa. Barem se ne bojim tuce, a I kad me zaseru galebovi ne moram se bojat da ce boju izgrist.

Doomsday

U prolazu...
Zalipi ti lave na panoramu Llumar Air80, skoro pa prozirna folija, skida mrvu priko 40% ukupne insolacije, rađena je za stavljanje na šoferšajbu u zemljama di je to dozvoljeno...

Pa ćeš u litnjim mjesecima patit barenko 40% manje, a nećeš je ni primjetit...

40% nije šala...

Valjda...

:D

Na vrh