Kupnja rabljenog C4 II (oprema, mjenjači, motori)

daracc991

New member
ma znam da,cini mi se okej,auto vidim da nije uslikan,pred autokucom,nego privatno.
a citao sam o autokuci isto ima 4.7/5 ocijenu tako da nebi se valjda za:cenzura::cenzura::cenzura:avali.
istina malo kilometara ima,da znam to da je sve sreca u kontekstu xD
al neznam trazim na forumu ako ima neki guide,sta pogledat prilikom kupnje,prvi auto sam kupio na blef xantiu,po mraku,u sezoni proslo je sve 5 bolje neg sto je moglo.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
prvi 115 konja Ehdi 2015 10.300km manje opreme

drugi je 90konja s vise opreme excluziv i 9200 najniza cjena 2.vlasnik
Razumom bih kupio prvog, srcem drugog. :)

115 je dvoljno iako više snage ne škodi. Ne znam koliko patiš na opremu. Što bi sve želio? Drugi ti je "privaterkauf". Znači, jamstvo ti traje dok ga ne izvezeš iz dvorišta. ;)
Jesi izračunao PPMV na CO2?

Cutac

Prèkaroš
Moje mišljenje(kada bih sebi kupovao)
115
+ 115 konja
+ 6 brzina

90
+ visoka konzola
+ bolji ekran
+ tipke na volanu
+ auto brisači
+ Phoenix felge

ne igra ulogu:
-klima(jer ja nikad ne koristim auto mod)
-parking senzori(ne slušam ih)
-auto svjetla(služe da što prije preskočim preko AUTO moda na ručici)
-bluetooth(šta ja znam, svejedno mi jel ima ili ne)

...

Jači motor ili jača oprema, zaista velika dilema. Zavisi što tebi više znači.

daracc991

New member
da bas tako,lijepo je 115 konja mislim na tu kilazu da ide ko blentavo,dosad vozio xantiju s 2.0hdi 90konja pa mislim da bi osjetio razliku,+ jos 6 brzina.
Sta je to PPMV?jer auto ostaje u austriji

sta mislis pod visoka konzola?
e da i ovaj start stop mogu ugasit il ?
ma da ovaj sivi s 90 konja ima dosta vise opreme,da jedino je to sto ima 2 vlasnika do sad to me mal muci,cekam odgovor za ovoga s 115konja,kolko vlasnika,te nije malo puno km 83tkm,al opet kad gledam to mora onda bit autocesta pa je +

Cutac

Prèkaroš
Ja mislim da bih ja uzeo ovaj sa više opreme.
Nije to samo klima i tipke koje se vide, imaš konzolu, mislim da je više izolacije, vjerojatno još takvih sitnica ima svugdje.

daracc991

New member
da jedan je exclusive paket,ovaj srebrni je seduction.

1.6Ehdi 115ks 6 brzina SEDUCTION PAKET
srebrni metalik
2015g
83tkm
10000E bi iso vjerujem
+12mj garancije autokuca daje,to mi se svida
jos cekam podatak koji vlasnik

1.6hdi 92ks 5 brzina EXCLUSIVE PAKET
sivi metalik
4/2014
68tkm
2vlasnika
9200E
bez garancije.

vise mi se ide cak sad na ovaj prvi,al eto cekam jos nesta da se prelomi :)

Cutac

Prèkaroš
A ne znam, ekskluziv je, nije star, jedino nije nešto jak(a ima dosta duge brzine pa se još više osjeti da je slabiji).
Ne znam stvarno što bih ti savjetovao :hm:

Phantom

Drajver
ako bi ja birao uzeo bi jaču mašinu, jer to mi je uvijek prioritet ...najveći razlika po meni je automatska klima ili ova obična, a vjeruj isto hlade obadvije....:cool: ..za ostale stvari nebi se nešto žalio ....a da boja silver meni puno više izgleda premium ...

Dalibor

Dado Tornado
živiš u austriji pa ih tamo tražiš?
za tu lovu mogu se naći i u RH, s tim da benzinci tih god. idu ispod 8.000 €, a nađe ih se i od privatnih osoba. za razliku od ona dva ino preprodavačka iz oglasa, naši šverceri se barem potrude uvesti aute sa televizorom na srednjoj konzoli

diegos

Well-known member
Nije laka odluka između ova 2, iako ni onaj od 115ks ne izgleda loše. Vjerojatno bih odabrao jačeg, najviše zbog mjenjača. Što se snage tiče, dalo bi se onog od 90ks remapirat :cool:

daracc991

New member
da nekako i mene vise vuce sada 115konja,silver boja.
razlika u kilometrima je mala,s tim da je ovaj vjerovatno teran po autoputu kad ima tolko km.
a da u austriji sam pa nema mi logike uvozit iz hrvatske

hahehihoh

New member
Exclusive je Exclusive. Ja ne bih pomisljao i od ova 2 bih uzeo drugog, ma da je 93 KM malo premalo. Nije katastrofa, ali se poznaje onih 20 KM.

Ovaj Seduction izgleda bas malo jadno, narancasti satovi, narancasti ekran u sredini, nema cak ni senzora i krom lajsne na zadnjem braniku... Sta ja znam. Ja bih trazio Exclusiva sa 112/115/120 KM, ali od ova dva uzeo bi sigurno Exclusive.

daracc991

New member
taj je da extra s led svijetlima naprijed,jer to facelift model ili ?
takog sam istog sjedio u njemu kolega mi kupio 99konja,valda novi model
nezz cura i ja kupujemo i onda gledamo tako do 10000 i jos onda dolazi rega cca 800-1000eu u austriji. tak da mi je ono to limit,nezz cekam da mi jos jave ljudi za ona 2 sto sam gledo.

daracc991

New member
neznam bas sam u dilemi nekako,najbolje se zaletit i kupit a ovak razmisljam non stop xD

nekako najvise imam povjerenja u 1.6HDI 90ks,neznam kako 115 ili ovaj novi 2015 1.6hdi s 100 konja blue hdi tehnologija?
to moram onaj aditiv sipat il sta ako zafalI ?

Na vrh