Kupnja rabljenog C4 II (oprema, mjenjači, motori)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mislim da sad neće bit problema više s tvojim postovima...

Oprema je vrlo slična... ovaj plavi je možda nekakav njemački ''medvešćak''. Osim felgi i boje, jedino je lajsna na zadnjem braniku još razlika koju vidim.

Bijeli je službenjak, oko 30tkm godišnje, drugi uvoz. Oba dva auta su 100% ''brigo moja pređi na drugoga''. Tj. garantiram da ni na jednom nije rađen niti jedan veći zahvat koji dolazi s ovom kilometražom.

Ne kažem da su loši auti, ali moraš bit spreman na radove nakon kupovine. Financijski jel.

Kako stoje sa servisom?

Cutac

Prèkaroš
Ja bih plavog jer je plav.
Zanimljiva je rucica mjenjaca. Iz DS, kosta postenu sumu, ili je stara bila unistena, ili mu se svidja ova iz DS. Spomeni mu to.

Cutac

Prèkaroš
Ne bi smjela.

Ne bih ni ja smio tražiti xenone, a tražim.

Ima privremene tablice, to je auto da se odmah riješi.
Pitaj boga kakav je. Možda je super, možda nije.

Izgleda kao da nije bio službeni jer ima i bočne lajsne na vratima, to ne stavljaju na službene aute.
Kažem, ako mu je izbor između ta dva, ja glasam za plavoga jer je ljepši.

hahehihoh

New member
Ja bih prvoga. Ima alu felge + zadnje senzore kojih bijeli nema. A jos bolje bi ti bilo ako bi nasao nekog sa 112 ks. A ako si isprobao i dovoljno ti je, nema potrebe za tim.

Inace oko rucice mijenjaca... ja sam kupio svoju C4 sa 135.000 km, i rucica je bila skroz s*ebana. Bas ruzna. Odmah sam rekao prodavacu nek zamjeni i stavili su novu. Posle dve i po godine imam 220.000 km i opet je s*ebana. Izgleda im je to mana. Pa onda menjaju.

Provjeri historiju.

Ako hoces ja ti dam moga za 6.500€ i onda si ga uvozi u HR. :D

Phantom

Drajver
1. Ovaj sutra idem pogledati, ne znam koja je oprema, ali miriši mi jer ima ove fine ALU felge.

2. Ovaj sam danas pogledao, i auto je bez mane, čak nema niti onu gumu na prekidačima podizača (vjerojatno novija linija di je to popravljeno).
nemoj samo da te alu felge i druge stvari tipa senzori navedu za kupnju, radije pogledaj kako je ponašanje motora, kočnica, itd...sminka uvijek nešto skriva, kao kod žena :D, ja bi tražio dalje...

alankis

New member
Hvala ekipa pomogli ste. Uglavnom, bijeli je bez mane. Nema nikakvu opremu, dok plavi ima čak i grijana sjedala i tak neke stvari, ali mi se čini dosta vožen. Izgleda da je prva serija, jer ona gumirana plastika je izraubana. Jeftiniji je soma kuna od prvog, al velim, plavi je pošteno vožen, i reko mi je frajer da bi trebalo napraviti veliki servis. Opet, mirišu mi parking senzori i te felge. Fakat lijepo izgleda. I da, ovaj bijeli, prvi je 2012, prva rega 2013, al sada nisam siguran jel iz HR ili uvoza, za ovaj plavi znam da je iz uvoza.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Svakako se da nać dobar auto za tu lovu. Jedino bih ja razmislio o novom ili godišnjaku za tu lovu, ako je kešovina u pitanju. Pa eventualno kreditom razliku pokrit...

Cutac

Prèkaroš
Svakako se da nać dobar auto za tu lovu.
To sigurno. Jedino što ona hoće dizela, a da me :cenzura::cenzura::cenzura:eš ne mogu ju ubijediti da joj to ne treba. Em joj zaista ne treba, em će ga Merkelica minirati za 3 godine.

Jedino bih ja razmislio o novom ili godišnjaku za tu lovu, ako je kešovina u pitanju. Pa eventualno kreditom razliku pokrit...
Ne želi kredit. Ja bih za te novce uzeo rabljeni, jer novu možeš dobiti Daciu. Mislim, za te novce se moj VTS može upicaniti i biti milijun puta bolji od Sandera(VTS kao primjer).

Spawn

Well-known member
Samo prati malo njusku imas c4 dosta. Tu i tamo uleti odlican.i moras biti brz. za 10000 eura nadjes c5 solidan a kamo li c4

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma i bolje... mislio sam više na novi I30 ili C4 dizeli, oba idu za oko 105tkn, zanimljive ponude.
Tvoja ideja cutac nije loša, al sumnjam da gospodičnu zanima takav hobi. Jel mora bit kompakt?

Cutac

Prèkaroš
Samo prati malo njusku imas c4 dosta. Tu i tamo uleti odlican.i moras biti brz. za 10000 eura nadjes c5 solidan a kamo li c4
Kad je meni to sve isto. Sve su c4 sa 110-140 tisuća km, imaju ili Bostonice ili ratkape i svi su slične opreme.
Ma i bolje... mislio sam više na novi I30 ili C4 dizeli, oba idu za oko 105tkn, zanimljive ponude.
Tvoja ideja cutac nije loša, al sumnjam da gospodičnu zanima takav hobi. Jel mora bit kompakt?
Ne znam, auto koji bi "trebao" koštati 130-140 tisuća kuna za 105 mi se ne čini kao sretan izbor :)

Ne mora biti kompakt, ali ne smije biti manji od kompakta.
Gospodičnu definitivno ne privlači VTS, kad ga je vidjela pitala me jesam poludio. A tek kad je čula koliko ću uložiti :rolleyes:

pokra89

Well-known member
može li mi netko pobliže objasnit šta znači ovaj robotizirani automatski mjenjač u c4 1.6 2012/2013 godište?

kako se on ponaša, koja je razlika u odnosu na automatski mjenjač iz c5 x7 2.0? koliko vidim, nitko ga pretjerano ne hvali, a nigdje ne nalazim šta to točno ne valja ili zbog čega bi ga trebalo izbjegavati?

i drugo pitanje, jel na c4 2.0 ide taj robotizirani, ili klasični automatski mjenjač?

Na vrh