Pozdrav ekipa,
Uglavnom muke po Jobu u kupnji. Onaj C4 koji sam spominjao, ne znam jel ima link, auto je predobar, i iskreno, zaljubio sam se u C4. Mijenjač je dosta bezosjećajan, vozio sam i 308 i još jedan C4 i kuplung dosta tvrd, tako da pretpostavljam da je to na svima isto. Nakon što sam se čovjekom popio kavu, bili zajedno u leasingu, da bi ovaj 15 minuta nako kaj smo se razišli, razbio auto

Nije jako, al je "lupljen" i pitaj boga kakvi problemi se mogu javiti kasnije, makar bi ga dobio povoljnije.
Ovo bude dugačak post. Uglavnom, ne kužim ekipu, koja malo bi, malo nebi prodala auto. A i generalno, mislim da se u RH uglavnom odmah prodaju auto do nekih 20k kuna i ovi po 20k Eura. Sredine nema. Ako netko zna dobar C4, neka javi.
Išao sam danas još jedan pogledati, auto je iz uvoza, sa 150k km, malo mi se čini na suncu, ko da je zadnji dio tamniji nego prednji, i odmah mi je čovjek spustio cijenu za 300 Eura. Napravio krug i kaj se tiče vožnje je super, al je auto iz nepouzdanog izvora, plus nije imao vremena, (možda fakat nije), a možda i ja previše tražim, da se odvezemo od Lučkog do Sesveta, jer drugdje mehaničara nemam.
Ono, da se na nove ne čeka tolko dugo, uzeo bi novi.