Trebao bi sutra vidit jednog... 99% ih je sa 1.6 hdi, jbga, al ih ima ko gövana, pa bi se trebao naći i koji bolji među njima.
A pazi ovo:
https://www.njuskalo.hr/auti/opel-vectra-karavan-caravan-3.0-cdti-oglas-40179862
Šteta što je Oplo i što mi djeluje kao da bi mi izbio 1000€ bez pardona, al 3.0V6 čađara

Ima i jedna 156ica, 2.5 V6 benz, samo je nažalost automatik... 2000€, isto nemam muda za to.
Nažalost očito nisam discipliniran držati se orginalnog buđeta. Da jesam, ovaj Focus bi već otišao pogledati, jer 'na papiru' izgleda dobro, jedino da je malo jači motor.
Zakasnio sam par dana za jednog mehanički urednog Megana benzinca, 2008.... gulio mu se lak i isticala rega, otišao je za 1300€. Komedija.
U Karlovcu je pak jedan ''sličan'' 2000€, al mu treba veliki servis i tko zna koliko ovjesa zamjeniti. Cijena ne ide dole jer su ''krenuli sa 4000€'' prije tri mjeseca. Vidit ćemo ih za sljedeća tri mjeseca.
Renole dizele sam odjebao, svi su oko 300tkm, a vidim da se na tim kilometrima redovno mjenjaju motori, dizne, leteći, turbine. Nemam volje za to. HDI motori, bar po oglasima, imaju bolju sudbinu.
Da se vratim na Opel... uništili su cijelu generaciju odličnih modela sa fantastičnim 1.9jtdm motorom, sve radi katastrofalnog M32 mjenjača. To je izbilo iz igre 159, Cromu, 9-3... generalno zanimljivi i dobri auti.