Kuka za Xantiu

daracc991

New member
Pozdrav decki,eo kako imam u planu kuku nabavit jer mi treba u vezi posla,prikolica mi stoji,zanima me iskustva,jer original ugraditi,ove nove euro kuke jer pašu,cijena montaze i tako ?
Mada bi si sam vuko struju.
 

deda

New member
Mora biti Euro i moraš imati atest inaće neće proči na tehničkom.Imaš nove tu su oko 1 200kn,jedino da probaš nači preko oglasnika .
 

Automatic

Well-known member
Ma samo ju namontiraj i napravi se bedast i kod sljedečeg tehničkog ti ju budu upisali.Tak je kod nas.Ko bi još plačal a test.Možeš si ju i sam namontirat i spelat instalaciju samo ju moraš uparit sa prikolicom.Sad po novom ti imaju neki euro priključki koji su malo manji ,ali možeš si kupiti adapter
 

deda

New member
Ne zezajte s tim,nek te samo neko naguzi na kuku,buš ti platil štetu,ak nemaš atest i nije upisana u prometnu.Osiguranja samo jedva čekaju da ti nešto nađu,da izbjegnu isplatu.
 

daracc991

New member
ma tako sam i mislio,da bude sve atestirano i upisano u knjizicu,samo me zanima kako bih mogao naci nesta povoljnije,da gledam original za xantiu ili ove nove euro kuke one valda pašu na sve vrste auta,jer vuko bi si sam instalaciju i ostalo sto je potrebo jer deru pare na tome ko ludi.
 

deda

New member
Nemreš staviti neku drugu nego samo koja je napravljena za Xantiu ,kakve univerzalne,to ne postoji,a žice se ne provlače,nego dobiješ konektor sa točnom dužinom žica koji se ušteka na konektor na zadnje lampe .
 

daracc991

New member
znaci bas mora original nikakve kemije a ?
ovako nešta http://www.njuskalo.hr/vucne-kuke/euro-kuka-euro-kuke-c-berlingo-c3-c4-c5-oglas-1154731
jer trazim po oglasima nema nigdje original xantia ?malo pojašnjenja plz

Poruka Moderatora:
Link pušten
 
Na vrh