Ako ce majstor o svom trošku da menja delove, ok. Ovako po dzepu da se klepa, pa ako je to, to je je ludilo. Tako mogu i ja serviser biti.
Evo....Nisu oni krivi što dio bez popusta košta 1150eura. Bez brige, imao sam i ponudu na 1700 od drugog ovlaštenog.
Rekao već gro puta, glupi kvar, ali šta je tu je. Kad neki pljunu 2-3 tisuće europskih za recimo aut mjenjač, još sam dobro i prošao.
Apropo ležajeva amortizera imam ponudu od njih za 260e, tak da ne kužim kaj si platio 800. Možda neki poseban model.
Ma išao sam u obični servis DR Auto, ali nisu mogli utvrditi zbog čega lupka mislili su da je električna letva volana pa me poslali u ovlašteni kad ono amortizeri, a cijena prava sitnica.Moja greška, previdio sam da si mijenjao i amortizere. A sada vidim da je nosač amortizera zasebna stavka od ležaja. Definitivno puno jeftinije kod normalnog servisa s kvalitetnim daleko jeftinijim dijelovima.
Baš idem u lokalni servis(isto lupkanje), 160e za izmjenu i ležaja i nosača amortizera NTN/SNR.
Ja sam išao u ovlašteni samo zato jer me je ispalo jeftinije(30% na dio) od klima servisa i nisu se izmotavali između ostalog.
I ne postoji kao zamjeski dio, makar ga proizvodi Denso, tak da se mogu slikat.