Moj sin je prije 4-5 godina rastavljao sve zbog zamjene klapni na C5. Ako se dobro sjećam sve je bilo gotovo u dva popodneva, cca 8 sati. Prije toga je izvučen plin iz sistema, naravno kod klimaša.Pa nije rastavit tablu znanstvena fantastika. Isplanirat si dva-tri dana, proučit po yt sve cake i sakrivene šerafe i može se.
Nije znanstvena fantastika, ali kad vidim ovo - ja se ne bih usudio.Pa nije rastavit tablu znanstvena fantastika. Isplanirat si dva-tri dana, proučit po yt sve cake i sakrivene šerafe i može se.
Ja bi ga sam radio pa makar 7 dana bio rastavljenOk, za koliko bi ga prodao i spušio nakon 3 godine, i mogu kupit šta? S konja na magarca ne idem, a prodat ga nebi mogao bez klime, tj u bescjenje.
7 sjedala, 120k km, 2018, 2.0 automatik s FULL opremom, adaptivni, panorama...
Eto, za koliko bi ga prodao i šta bi kupio na mom mjestu, baš me zanima?
I onda sve lijepo sastaviš i u vožnji počne škripati na sve strane.Nije znanstvena fantastika, ali kad vidim ovo - ja se ne bih usudio.
Odn. možda i bih, ali da imam 3-4 dana na raspolaganju...
(P407):
meni je na berlingu kad je imao oko 4 godine rečeno da je do isparivačaJa lično ima loše mišljenje od tih iskompleksiranih "majstora" !
kad klima ne radi tlak bude oko 5 bara, a kad radi oko 15 bara (tako su meni rekli)Ne znam, ali da li je i bitno? Prvi je rekao da mu padne tlak za 0.2 bara, ali da nije uspio naći gdje pušta i da sumnja na isparivač.
Neuporedivo brže i jeftinije.hladnjak klime se brže zamijeni od isparivača